Αποστολόπουλος: “Η νίκη είναι ένα δώρο στον προπονητή μας”

Ο σκόρερ δύο τερμάτων στην νίκη του Α.Ο. Χανιά, επί του Αιγινιακού (3-2), ανέφερε ότι η έλευση του Σάκη Παπαβασιλείου στην ομάδα έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα στα αποδυτήρια.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Α.Ο. Χανιά Κώστας Αποστολόπουλος χάρη στα δύο γκολ που σημείωσε τόνισε στις δηλώσεις του ότι η έλευση του Σάκη Παπαβασιλείου στην ομάδα έχει αλλάξει εντελώς το κλίμα στα αποδυτήρια.

Σε αγωνιστικό επίπεδο μιλώντας για το παιχνίδι τονίζει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του “πίστευαν” ότι θα γυρίσουν το σκορ ακόμη κι όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-1, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον προπονητή του για την ονομαστική του εορτή.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ποδοσφαιριστή του ΑΟΧ:

«Δεν θέλω να μιλήσω σε προσωπικό επίπεδο όσο για ομαδικό. Με την έλευση του καινούργιου κόουτς βλέπουμε ότι η ομάδα έχει αποκτήσει ταυτότητα και αυτοπεποίθηση. Κάναμε μία νίκη και τώρα κάνουμε τη δεύτερη.

Ο κόουτς έχει βοηθήσει στην ψυχολογία των παικτών. Το αποτέλεσμα “μιλάει” από μόνο του. Ακόμα και όταν δεχτήκαμε την ισοφάριση και προηγήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές πιστεύαμε ότι θα το γυρίσουμε.

Ήταν κι ένα δώρο στον προπονητή μας για την ονομαστική του εορτή, οπότε του αφιερώνουμε αυτή τη νίκη.

Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και ήδη κοιτάμε το επόμενο που είναι ένα τοπικό ντέρμπι με τον Κισσαμικό».

Πηγή: athlitiko.gr

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook