Ματς πρόκληση για τον Α.Ο. Χανιά

Υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό στα Περβόλια (19:30) για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου, ενώ η αποστολή των “ερυθρολέυκων” θα φτάσει σήμερα στην Κρήτη, αφού δεν αναχώρησε με την προγραμματισμένη πτήση των 22:00 την Τετάρτη λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Ο Α.Ο.Χανιά υποδέχεται σήμερα (19.30) τον Ολυμπιακό στα Περβόλια για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου,, καιρού επιτρέπονμτος βέβαια αφού στα Χανιά έριχνε την Τετάρτη… καρεκλοπόδαρα.

Η νίκη επί του Πανσερραϊκού έχει ανεβάσει την ψυχολογία της Κρητικής ομάδας που θα αντιμετωπίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας που πάντα η παρουσία τπυ στην πόλη είναι πόλος έλξης για τους; φιλάθλους, που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο.

Ζόρο και Κοζάκης δεν υπολογίζονται για το ματς αυτό (ανέτοιμοι) όπως και ο Ρούνιτς που βρίσκεται προ της …εξόδου.

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη τη χώρα δημιούργησαν προβλήματα και στην αποστολή του Ολυμπιακού, η οποία δεν ταξίδεψε τελικά για τα Χανιά την Τετάρτη!

Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν αναχώρησε αεροπορικώς για τα Χανιά με την προγραμματισμένη πτήση των 22:00 λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Μάλιστα η προηγούμενη πτήση προς Κρήτη είχε επιστρέψει στην Αθήνα μετά από λίγη ώρα για τους ίδιους λόγους. Η νέα… προσπάθεια αναχώρησης του Ολυμπιακού για τα Χανιά και το ματς Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανιά θα γινόταν σήμερα το πρωϊ.

Στην αποστολή των “ερυθρόλευκων” ο Πάουλο Μπεντο έχει επιλέξει τους εξής ποδοσφαιριστές:

Ανδρούτσο, Μποτία, Μπουχαλάκη, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Ντε Λα Μπέγια, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Λεάλι, Μανθάτη, Μάριν, Μάρτινς, Πάρντο, Ρομαό, Τσιμίκα, Βούρο, Βρουσάι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook