Παντελάκης: “Θα δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο και την Δευτέρα”

Ο αμυντικός του Κισσαμικού τόνισε οτι θα κριθεί στην δύναμη το ματς με τον ΟΦΗ.

Με εξαιρετική εμφάνιση, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο όπου είχε δύο δοκάρια και πέτυχε το πρώτο γκολ, ο Κισσαμικός μπήκε με το… δεξί στις υποχρεώσεις της για το Κύπελλο Ελλάδας, επικρατώντας με 2-0 του Πανσερραϊκού στο γήπεδο Σερρών.

Ο αμυντικός της Χανιώτικης ομάδας, Νώντας Παντελάκης, ανέφερε για το παιχνίδι:

«Μετά από πολύ καιρό, πολλές προπονήσεις και πολλά φιλικά παίξαμε το πρώτο επίσημο ματς, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό. Ήμασταν πολύ καλοί… Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε και κάναμε πολλές ευκαιρίες, βάλαμε ένα γκολ και κερδίσαμε την κόκκινη κάρτα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο νωθροί, δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά μετά καταφέραμε να παίξουμε όπως στο πρώτο ημίχρονο και να δημιουργήσουμε πολλές φάσεις μπροστά μέχρι που κάναμε και το 0-2. Τέλειωσε το παιχνίδι αυτό, όπως είπαν και οι δύο προπονητές το Κύπελλο είναι άλλος θεσμός, κοιτάμε στο πρωτάθλημα να ξεκινήσουμε θετικά. Έχουμε καλή ομάδα και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας»

Για το αν είναι παιχνίδι γοήτρου αυτό απέναντι στον ΟΦΗ: «Σίγουρα, είναι ένα τοπικό ντέρμπι. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται πολύ στη δύναμη και πιστεύω ότι θα δείξουμε το ίδιο καλό πρόσωπο»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook