Σπανός: “Ο ΟΦΗ βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι”

Ο προπονητής του Απόλλωνα Δημήτρης Σπανός μίλησε στον Athletic Radio 104,2 για το παιχνίδι της Τρίτης αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Σπανός στον Athletic Radio 104,2

Για την μη έναρξη της Football League: “Η Football League έχει γίνει ένα διάλειμμα. Οι παίκτες έχουν κουραστεί, οι παίκτες έχουν σηκώσει ψηλά τα χέρια. Υπάρχουν ομάδες που ξεκίνησαν αρχές Αυγούστου και πλέον είναι πανέτοιμες να μπουν στο πρωτάθλημα”.

Για την προετοιμασία του Απόλλωνα: “Εμείς ξεκινήσαμε 17-18 Ιουλίου, πέρασαν δύο μήνες, πιστέψαμε ότι θα ξεκινούσαμε στα τέλη Σεπτεμβρίου. Δεν παραπονιόμαστε, προσπαθούμε να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα της ομάδας μας”.

Για το φετινό πρωτάθλημα: “Φέτος θα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Και μιλάω αγωνιστικά, όχι εξωαγωνιστικά. Θα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν αρκετές ομάδες που είναι καλύτερες από άλλες της Σούπερ Λιγκ”.

Για το γεγονός ότι ΟΦΗ και Απόλλωνας συναντιούνται νωρίς: “Θεωρώ ότι είναι καλό που παίζουμε νωρίς. Άλλωστε, μια ομάδα της κατηγορίας μέχρι που μπορεί να πάει στο κύπελλο; Έχει μεγάλη διαφορά το παιχνίδι πρωταθλήματος με αυτό του κυπέλλου”.

Για το αν ενδιαφέρει τις δύο ομάδες ο θεσμός του Κυπέλλου: “Είναι δεδομένο για τον ΟΦΗ αλλά και για εμάς που λόγω ιστορίας ότι θα ενδιαφερθούμε για το κύπελλο Ελλάδας”.

Για το αν θα επιβαρυνθούν οι ομάδες από συνεχόμενα παιχνίδια: “Οι ομάδες που θα διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, δεν θα έχουν πρόβλημα. Έχουν γεμάτα ρόστερ, έχουν καλούς παίκτες και πολλούς και πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθουν”.

Για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο: “Θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα γιατί θα υπάρχουν πέντε διεκδικητές της ανόδου. Είναι δύσκολο το έργο των ομάδων που θα κάνουν πρωταθλητισμό. Θα μπορούσαμε να πούμε μετά τις πρώτες αγωνιστικές αλλά είναι νωρίς ακόμα”.

Για το αν έχει εικόνα από τον φετινό ΟΦΗ: “Η βελτίωση της συνεχίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι μια καλή ομάδα και αν βγάλουμε την ιστορία του ΟΦΗ που την σεβόμαστε όλοι, έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και έναν πολύ καλό προπονητή”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook