Φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού

Για τον Κισσαμικό, και όχι με την Επισκοπή κάτι που ενόχλησε την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.

Την Τετάρτη (31 Αυγούστου) στις 18:00, στο γήπεδο Μάλεμε, ο Κισσαμικός στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τη νέα αγωνιστική περίοδο δίνει φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ20 του Ολυμπιακού, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει το αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Η γενική είσοδος για τον φιλικό αγώνα είναι 5 ευρώ και μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο Αννουσάκειο Ίδρυμα Κισσάμου.

Η διεξαγωγή αυτού του αγώνα σημαίνει την ακύρωση του φιλικού με την Επισκοπή κάτι που ενόχλησε την Ρεθυμνιώτικη ομάδα η οποία αναφέρει:

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την αναβολή του προγραμματισμένου φιλικού αγώνα προετοιμασίας της Τετάρτης 31 Αυγούστου κόντρα στον Κισσαμικό στο ΔΑΚ Γάλλου «Παύλος Βαρδινογιάννης».

Από τον ηλεκτρονικό τύπο, αίφνις ενημερωθήκαμε και ‘μεις ότι την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, τοποθετήθηκε φιλικός αγώνας της ομάδας της Κισσάμου με την Κ20 του Ολυμπιακού στο Μάλεμε.

Από την ΠΑΕ Κισσαμικός λάβαμε τη «συγγνώμη» για το παραπάνω γεγονός. Τη δεχόμαστε  αλλά τέτοιες συμπεριφορές δε νομίζουμε ότι αρμόζουν ιδίως προς το σωματείο μας το οποίο δεν έχει δώσει ουδέποτε ανάλογα δικαιώματα.

Μοιrαία, ως ΑΟ Επισκοπής, οφείλουμε με τη σειρά μας να ζητήσουμε συγγνώμη προς το φίλαθλο κοινό μας γι’ αυτή την αναστάτωση».

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook