Αγώνα δρόμου κάνουν στον Α.Ο.Χανιά

Σε οριακό επίπεδο είναι πλέον τα πραγματα στην Χανιώτικη ομάδα και η επόμενη εβδομάδα θα καταδείξει το μέλλον της στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Σε οριακό επίπεδο είναι πλέον τα πραγματα στον Α.Ο.Χανιά και είναι χαρακτηριστικό ότι η επόμενη εβδομάδα θα καταδείξει το μέλλον της στο φετινό πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Ο ΑΟΧ συνεχίζει «ακέφαλος» χωρίς να έχει διευκρινιστεί ποιο θα είναι το διοικητικό του μέλλον, τη στιγμή που οι εκκρεμότητες τρέχουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, ο ΑΟΧ θα πρέπει να έχει τακτοποιήσει οφειλές προς το ΙΚΑ και είναι χαρακτηριστικό ότι αυτές τις ημέρες γίνεται αγώνας δρόμου προς αυτή την κατεύθυνση, ειδάλλως η ομάδα δεν θα μπορέσει να πάρει άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα. Οι προθεσμίες λοιπόν εξαντλούνται και ουδείς γνωρίζει εάν βρεθούν οι απαιτούμενες λύσεις τις επόμενες ημέρες.

Από το «στρατόπεδο» του υποψήφιου επενδυτή Γιώργου Μελά δεν προκύπτει κάποιο ουσιαστικό νέο. Οι μέρες μετρούν αντίστροφα χωρίς να προκύπτουν εξελίξεις.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook