Τα πάντα… κρέμονται από μία κλωστή

Στον Α.Ο.Χανιά παίζουν αυτές τις ημέρες “κορώνα γράμματα” το μέλλον τους στην Φούτμπολ Λιγκ και όλα εξαρτώνται από το αν βρεθεί λύση στα διοικητικά δρώμενα.

Οι κρίσιμες ώρες για το μέλλον του Α.Ο.Χανιά συνεχίζουν να υφίστανται. Οι “μπλε” παίζουν αυτές τις ημέρες “κορώνα γράμματα” το μέλλον τους στην Φούτμπολ Λιγκ και όλα εξαρτώνται από το αν βρεθεί λύση στα διοικητικά δρώμενα.

Ο ενδιαφερόμενος Γιώργος Μελάς συνεχίζει τα ραντεβού που θα τον κατατοπίσουν επακριβώς, για το τι θα βρει μπροστά του, ωστόσο είναι σαφές ότι ο ίδιος θέλει να έχει μαζί του και άλλους που θα συνεισφέρουν (Χανιώτες παράγοντες), διότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Στο ΙΚΑ και σε άλλου είδους χρέη που έχει η ομάδα.

Ραντεβού με τον Μιχάλη Τζουγκαράκη δεν έχει προκύψει μέχρι τώρα, ενώ, ενδεχομένως να επιδιωχθεί να γίνει και ένα ραντεβού με τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Νίκο Κατσιγιάννη.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι ο Γιώργος Μελάς έχει μιλήσει με τον παλαιό πρόεδρο της ομάδας Σταύρο Πάτερο, χωρίς πάντως να έχει βγει στην επιφάνεια η ουσία της συζήτησης.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook