Άλμα παραμονής έκανε ο ΑΟ Χανιά

Καθάρισε και την Ελευσίνα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί και άλλο από την επικίνδυνη ζώνη.

Η ομάδα του Θωμά Γράφα ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα το ματς από τους «σταχυοφόρους» και στο 12΄ είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο παιχνίδι, προκειμένου να προηγηθεί στο σκορ, η κεφαλιά όμως του Μπριλάκη αποκρούστηκε από τον Μανιάτη. Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι Κρητικοί σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, το πέτυχαν στο 13΄ με το σουτ του Δεινόπαπα.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή ο ΑΟΧ ήταν εκείνος που κυριάρχησε στο παιχνίδι, και στο 44΄ κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων στο σκορ, χάρη σε κεφαλιά του Παγώνη, αποτέλεσμα το οποίο και ήταν το τελικό για το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα μέχρι το 50΄ , μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι επιζητώντας ένα γρήγορο γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο σκορ, κάτι το οποίο και δεν έγινε.

Από το 50΄ και μετά η ομάδα των Χανίων ισορρόπησε το παιχνίδι και σε δύο περιπτώσεις έφτασε κοντά στο 3-0, χωρίς όμως να το πετύχει. Αρχικά στο 52΄ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, ο Δεινόπαπας δεν κατάφερε να μπει στην πορεία της μπάλας και να γίνει επικίνδυνος για την εστία του Μανιάτη και εν συνεχεία στο 57,΄ με το σουτ του Γκέσιου να αποκρούεται από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Δυτικής Αττικής.

Στο 86΄ οι «σταχυοφόροι» έφτασαν κοντά στο 2-1, ωστόσο το σουτ του Πλαβούκου απομακρύνθηκε από τον Ιωαννίδη, προτού η μπάλα περάσει την γραμή του τέρματος του Πρίφτη. Από το σημείο εκείνο και μετά δεν υπήρξε κάτι το αξιόλογο στον αγώνα, με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΧΑΝΙΑ (Θωμάς Γράφας): Πρίφτης, Ιωαννίδης, Παγώνης, Μπριλάκης, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Σάντερσον (85′ Καμινιώτης), Χατζηλιάδης (62′ Νάκας), Παλιάτσιος, Δεινόπαπας, Γκέσιος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Κωνσταντινίδης, Ανδρίκος (40′ Βαλιτζό), Αρβανίτης, Τσίγκρος, Παληγεώργος (66′ Πούρνος), Κασνέτση, Κακαράς, Κυζιρίδης (46′ Βαϊσχάιμερ), Γιαννιτσάνης, Πλαβούκος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook