Συνεχίζει αήττητος ο ΑΟ Χανιά!

Πολύ σκληρή αποδείχθηκε η ομάδα των Χανίων απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, κόβοντας δύο βαθμούς από την ομάδα της Ριζούπολης μετά το ισόπαλο 0-0 στο ματς που έκλεισε την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής. 

Οι φιλοξενούμενοι, ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και είχαν δύο δοκάρια! Αρχικά στο 14′ ο Φαρινόλα έκανε το σουτ, ο Λαγός βρήκε την μπάλα πλάγια στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Μπλάζιτς. Η απάντηση ήρθε από τα Χανιά με μια εκτέλεση φάουλ του Μασάδο στο 23′ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ταΐρη.

Στο 30′, ο Απόλλωνας φωνάζει για το γκολ του Βάντερσον που ακυρώθηκε για φάουλ στον Μπριλάκη στο 30′, με το ριπλέι να μη δικαιώνει την απόφαση του διαιτητή. Το ημίχρονο τελικά έληξε ισόπαλο 0-0 με την επανάληψη να μην έχει ουσιαστικά κάτι διαφορετικό…

Και στην επανάληψη, ο Απόλλωνας είχε δοκάρι με τον Λαγό να σουτάρει έξω από την περιοχή στο 66′ και να βλέπει την μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Μπλάζιτς. Από εκεί και πέρα στο ματς δεν είχαμε καμία μεγάλη ευκαιρία και πήγε φυσιολογικά στο τελικό 0-0, με τον Απόλλωνα και τα Χανιά να πηγαίνουν στους 4 βαθμούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook