Βέλιτς: “Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου”

Tην πέμπτη σερί ήττα της γνώρισε η Επισκοπή στα πλεϊ άου της Φούτμπολ Λιγκ.

Σ’ ένα ακόμη ματς, η Επισκοπή προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε και τελικά η Ερμιονίδα ήταν αυτή που είχε την ουσία και με δύο τέρματα (του Συμελίδη στο 11’ και του Δωματά στο 65’) πήρε τη νίκη με 0-2 στο γήπεδο ΔΑΚ Γάλλου.

Ο προπονητής της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Γιάσμινκο Βέλιτς, μίλησε για το ματς, για την εικόνα της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και για την έλλειψη συγκέντρωσης κι εμπειρίας σε μια κατηγορία που έχει πολλές απαιτήσεις…

«Είχα πει και στο Μενίδι ότι οι συνεντεύξεις τύπου θα είναι δύσκολες από ‘δω και στο εξής. Είναι δύσκολο να είσαι αυτή τη στιγμή προπονητής της Επισκοπής.

Εννοείται πως, όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, διαφωνώ με τον συνάδελφό μου. Σήμερα (σ.σ. Κυριακή) παίζαμε δίχως 8-9 βασικούς ποδοσφαιριστές εναντίον μιας ποιοτικής ομάδας που έπαιξε πλήρης και από παιγνίδια Κυριακή – Τετάρτη, θεωρώ ότι, η εικόνα μας ήταν καλύτερη σε γενικές γραμμές από τον αντίπαλο. Η επιπολαιότητά μας και τα ατομικά μας λάθη, πράγματα που δεν πρέπει να συμβαίνουν σε επίπεδο της Β’ Εθνικής, μάς στοίχισαν, δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλο να προηγηθεί με 1-0.

Είχαμε φάσεις, κι αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν μπορούσαμε να μαρκάρουμε και να σκοράρουμε. Σημασία έχει να εκμεταλλεύεσαι αυτές τις ευκαιρίες, να έχεις την ποιότητα και την εμπειρία όπως η ομάδα της Ερμιονίδας για να έχει τύχη.

Δεν έχω παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου. Σε γενικές γραμμές κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Έχουν απομείνει ακόμα 5 παιγνίδια και νομίζω ότι η εικόνα μας στα πλέι άουτ είναι αξιοπρεπής, Είναι μια σκληρή διαδικασία, πολύ ανταγωνιστική. Υστερούμε σε επίπεδο εμπειρίας αλλά ακόμα και με απουσίες, δεν έχουμε να ζηλέψουμε από τις άλλες ομάδες.

Όταν έχεις τέτοια αποτελέσματα, το θετικό είναι η συνολική εικόνα της ομάδας και το πως  στέκεται στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είχαμε 13-14 διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά. Οι ευθύνες της β’ Εθνικής είναι πολλές κάτι που δεν το έχουμε εκτιμήσει σωστά από την αρχή της χρονιάς.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα πρέπει να προετοιμάσουμε την επόμενη μέρα βγάζοντας σωστή κρίση για τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook