Ο Δέλλας δεν άφησε ασχολίαστη την κακή εμφάνιση στο “Καυτανζόγλειο”

Μετά το ματς τους είπε ότι θα πρέπει να μάθουν από αυτή την ήττα.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν άφησε ασχολίαστη την κακή εμφάνιση των “κιτρινόμαυρων” στο “Καυτανζόγλειο”. Τόσο μετά το ματς τους είπε ότι θα πρέπει να μάθουν από αυτή την ήττα, όσο και σήμερα, τους υπογράμμισε ότι η εικόνα τους δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ο “Κολοσσός” δε θέλησε να σταθεί πολύ σε αυτό και όπως έκανε στις νίκες έτσι και σήμερα προέτρεψε τους παίκτες του να σηκώσουν μανίκια και να συνεχίσουν τη δουλειά: «Είναι το πρώτο παιχνίδι φέτος για το οποίο δεν θα σας δώσω συγχαρητήρια. Είναι παράξενο και για μένα. Δεν θα κάνω μεγάλη ανάλυση για το παιχνίδι και το τι έφταιξε. Πρέπει τα λάθη που έγιναν και η απόδοσή μας, να μας προβληματίσουν όλους. Στο πρώτο ημίχρονο έβλεπα την ομάδα και ήταν σαν να μην παίζαμε εμείς. Η εικόνα μας δεν είχε σχέση με τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει φέτος..», υποστήριξε αρχικά ο 39χρονος προπονητής για να καταλήξει λέγοντας:

«Όμως, πρέπει να μην βάλουμε το κεφάλι μας μέσα στο χώμα. Πρέπει να συνέλθουμε. Να συνεχίσουμε με πειθαρχία, αγωνιστικότητα και χωρίς υπεροψία. Να το αφήσουμε πίσω μας ότι έγινε. Έχουμε μπροστά μας 9 παιχνίδια. Δεν είναι λίγα. Θα ανέβουμε πιο εύκολα απ’ ό,τι νομίζουν. Πάμε με νίκες μέχρι το τέλος»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook