Αργυρίου: “Σημασία έχει να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε εμείς».

Το… πολυεργαλείο της Επισκοπής μίλησε για την κωλυσιεργία που παρουσιάζεται στην έναρξη των μπαράζ στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Νίκος Αργυρίου είναι ένα από τα πολυεργαλεία της Επισκοπής, ο οποίος ήρθε στην μεταγραφική περίοδο του περασμένου χειμώνα,  και κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να δώσει την ενέργεια που έλειπε στο μεσοαμυντικό κομμάτι.

Ο ίδιος μίλησε για το διάστημα που περνάει στο Ρέθυμνο και για το τί πέρασε μέσα σε μια χρονιά η οποία, σε προσωπικό επίπεδο, είχε τα πάντα γι’ αυτόν.

Αρχικά όμως, αναφέρθηκε στην κωλυσιεργία που παρουσιάζεται στην έναρξη των μπαράζ…

«Οπωσδήποτε δεν είναι καλό να περιμένουμε πολύ καιρό για να ξαναμπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Εμείς πάντως, είμαστε έτοιμοι. Προσπαθούμε καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει και πιστεύω ότι θα τα πάμε πολύ καλά”.

Ερωτηθείς για τις δυσκολίες που παρουσιάζουν τα πλέι άουτ υπό την έννοια ότι, Ερμιονίδα, Παναιγιάλειος αλλά κι ο Αχαρναϊκός, έχουν σαφές προβάδισμα λόγω των μπόνους που έχουν εισπράξει σε βαθμολογικό επίπεδο, είπε:

«Δεν μας νοιάζει ποιες ομάδες είναι. Έχουν ένα σαφές προβάδισμα αλλά σημασία έχει να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε εμείς».

Ο Νίκος Αργυρίου πέρασε μια επεισοδιακή χρονιά ως ότου φτάσει στα λιμνάζοντα νερά του Ρεθύμνου…

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος στο Ρέθυμνο και στην Επισκοπή. Είναι κι ένας παραπάνω λόγος για να κάνω ό,τι μπορώ προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα.

Φέτος, αλήθεια είναι ότι πέρασα πολλά. Από την ΑΕΚ, στη Νίκη Βόλου κι από ‘κει στην Επισκοπή όπου θα έπρεπε να βάλουμε τα δυνατά μας για να μπει η ομάδα στα πλέι άουτ. Τα καταφέραμε… Πέρασα αρκετές δυσκολίες. Και στην ΑΕΚ πρέπει να πω ότι είχα την ατυχία, στο διάστημα που βρισκόμουν εκεί, να χάσω δικά μου πρόσωπα κι όλο αυτό να με επηρεάσει.

Τώρα είμαι εδώ, έχουμε καταπληκτικό κλίμα στην ομάδα και μου αρέσει πολύ. Έχουμε πολύ εξαιρετική και δόξα τω Θεώ, είμαστε πολύ καλά».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook