Ο Ανιέτε βρίσκεται στη λίστα της ΑΕΚ

Και μάλιστα σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα έχει δεχθεί πρόταση από τους “κιτρινόμαυρους”.

Ο Αντόνιο Ανιέτε φέρεται ότι βρίσκεται στη λίστα της Ένωσης και μάλιστα σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα έχει δεχθεί πρόταση από τους “κιτρινόμαυρους”, με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι από την Λέφσκι Σόφιας.

Ο μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την ομάδα του, αλλά ήταν αρνητικός, αντίθετα με αυτήν της ΑΕΚ, την οποία φαίνεται ότι θα αποδεχθεί.

Ο Ανιέτε είναι 30 ετών και έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται τόσο στην κορυφή όσο και στα άκρα της επίθεσης. Είναι ισπανικής καταγωγής με ύψος 1.76 και ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Τη σεζόν 2009-10 πήγε στην Σαν Ρόκε έχοντας 35 συμμετοχές και 9 γκολ και μετέπειτα πήγε στην Καέν (23 συμμετοχές – 4 γκολ). Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε στην Κεούτα (45 συμμετοχές – 6 γκολ), ενώ τη σεζόν 2012 -13 ήρθε στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό Βόλου, έχοντας συνολικά 39 συμμετοχές και 9 γκολ.

Ένα χρόνο αργότερα, τη σεζόν 2013-14 μεταφέρθηκε Νίκη Βόλου παίζοντας σε 38 ματς και σκοράροντας 21 γκολ. Από το 2014 ανήκει στη Λέφσκι Σόφιας με την οποία σε 24 συμμετοχές μετράει 11 γκολ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook