Μπήκε στην ELITE και ετοιμάζεται για… Λονδίνο η ΑΕΚ

Η Ένωση συμμετέχει πλέον στο πανευρωπαϊκό πρόγραμμα της εταιρείας που διαχειρίζεται το χρηματιστήριο της αγγλικής πρωτεύουσας, ανοίγοντας πλέον διάπλατα τον δρόμο προκειμένου να γιγαντωθεί ως εταιρεία.

Οι εξελίξεις, η ανάπτυξη και η αναγέννηση της ΑΕΚ δεν παρατηρούνται μόνο σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και στους τομείς που πρέπει πλέον να «τρέχει» κάθε ομάδα εφόσον θέλει να γίνει ανταγωνιστική και να σταθεί επάξια στο διεθνές ποδοσφαιρικό στερέωμα. Έτσι, οι διοικούντες την Ένωση έχουν φροντίσει να καταστήσουν αρκετά ελκυστική την ΠΑΕ ούτως ώστε να την φέρουν στη… βιτρίνα εταιρειών που συγκαταλέγονται στις κορυφαίες της ευρωπαϊκής ηπείρου.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ βρίσκεται πλέον ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ELITE» το οποίο ουσιαστικά… ανοίγει πόρτες για περαιτέρω επενδύσεις αλλά και προσέλκυση κεφαλαίων. Μάλιστα, το εν λόγω πρόγραμμα «τρέχει» η διαχειρίστρια εταιρεία του χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως υπάρχει πλέον το ορατό ενδεχόμενο να εισέλθει στο χρηματιστήριο της αγγλικής πρωτεύουσας η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, κάτι που εφόσον συμβεί θα την… ανεβάσει επίπεδο.

Μάλιστα, την είδηση για την ένταξη της ΠΑΕ στο ELITE programme, επιβεβαίωσε και η διοίκηση της ομάδας. Από τα… ανώτατα κλιμάκια της ΠΑΕ λοιπόν επισημαίνεται πως οι επαφές με το χρηματιστήριο του Λονδίνου από την αρχή της τρέχουσας σεζόν, έφεραν τον απαραίτητο οικονομικό έλεγχο που έδωσε το «οκ» για την συμμετοχή στην ELITE μέσω της οποίας ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις οι οποίες σε συνδυασμό με την κατασκευή του γηπέδου θα καταστήσουν την ομάδα πολύ ισχυρή.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΑΕΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ εντάχθηκε στο πρόγραμμα ELITE του χρηματιστηρίου του Λονδίνου. Είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που θα ανήκει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, με το οποίο συνεργάζονται περισσότερες από 200 επιχειρήσεις σε όλη την Ευρώπη. Σχετικές πληροφορίες εδώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook