Βέλιτς: “Ήρθαμε με αισιοδοξία και πίστη”

O νέος τεχνικός της Επισκοπής μίλησε για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

Με νέο νέο τεχνικό επιτελείο θα πορευτεί η Επισκοπή από δω και πέρα, με επικεφαλής τον Γιάσμινκο Βέλτς, και στο επιτελείο του, τον… “παλιό” Παναγιώτη Κονομάρα και τους νέους Ράικο Γιάνγιανιν και Ακάκιο Σάντος.

Ο 50χρονος προπονητής αναφέρθηκε για το δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, ωστόσο στις πρώτες του δηλώσεις μίλησε για πίστη, αισιοδοξία και προφανώς, κάποιες περαιτέρω βοήθειες στον μεταγραφικό τομέα.

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε όλοι εδώ παρ’ ότι η ομάδα έχει βρεθεί σε μια θέση δυσάρεστη. Πρόκειται για μια ομάδα που διαφημίζει το νομό και την Κρήτη.
Ήρθαμε με αισιοδοξία και πίστη ότι μπορούμε πράγματι να βοηθήσουμε την ομάδα και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Ελπίζω και ‘μεις να βοηθηθούμε από τους ίδιους κι από το φίλαθλο κοινό. Ο σκοπός είναι ένας, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανέβουμε βαθμολογικά».

«Αν χρειαστεί θα πάρουμε κάποιους παίκτες»

Ερωτηθείς για το αν έχει πλήρη γνώση της κατάστασης, ο κ. Βέλιτς απάντησε καταφατικά έχοντάς τη δει, πρωτίστως στα ματς με Χανιά και Αχαρναϊκό…

«Οπωσδήποτε έχω γνώση για την ομάδα. Από ‘κει και πέρα, η καλύτερη γνωριμία γίνεται μέσω της καθημερινής δουλειάς. Αν ήταν όλα καλά, η ομάδα δεν θα ήταν σ’ αυτή τη θέση. Χρειάζεται δουλειά. Προσωπικά συνηθίζω να εμπιστεύομαι τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου. Έτσι θα κάνω και τώρα. Αν υπάρξει η δυνατότητα να πάρουμε κάποιους παίκτες, θα το κάνουμε».

«Χαρούμενος που ήρθα για να μείνω στην Κρήτη»

Ο 50χρονος τεχνικός, ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται που ξανάρχεται στην Κρήτη, απάντησε:

«Έχω πολλούς δεσμούς με την Κρήτη. Αισθάνομαι όμορφα που αυτή τη φορά, ήρθα για να μείνω κι όχι για να την επισκεφθώ. Στη ζωή μου και στην καριέρα μου, τίποτε δεν ήρθε με ευκολία. Έχω μια δύσκολη αποστολή να επιτελέσω. Περιέχει μια δόση ρίσκου αλλά το έχω αναλάβει συνειδητοποιημένα. Το ρίσκο είναι μέσα στη ζωή. Εμπιστευόμαστε τη δουλειά μας και σε συνεργασία με τη διοίκηση, ελπίζω να κάνουμε καλύτερα πράγματα».

«Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου»

Τέλος, όταν ο κ. Βέλιτς ρωτήθηκε, τί είναι το πρώτο πράγμα που θα πει στους παίκτες, απάντησε άμεσα: «Ότι τους εμπιστεύομαι. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβιβαστούν με την ιδέα ότι είναι οι χειρότεροι της κατηγορίας γιατί, απλά δεν είναι. Μένει φυσικά να αποδεικνύεται αυτό που λέω και μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook