Έξι μεταγραφές για την Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε τα έξι νέα μεταγραφικά αποκτήματά της, τους παίκτες που αποδεσμεύτηκαν μέσα στον Ιανουάριο και το πώς έχει διαμορφωθεί πλέον το ρόστερ για τη… μάχη της ανόδου.

Στην απόκτηση του Γιώργου Γεωργακόπουλου προχώρησε η Παναχαϊκή, φτάνοντας πλέον τις έξι μεταγραφές μέσα στον Ιανουάριο. Παράλληλα, έγινε γνωστό πως αποδεσμεύτηκαν επτά ποδοσφαιριστές, ενώ η ΠΑΕ ενημέρωσε για το πώς έχει διαμορφωθεί πλέον το ρόστερ του συλλόγου, ενόψει της συνέχειας στη Football League, υπογραμμίζοντας πως όλοι οι «κοκκινόμαυροι» (πλην του 35χρονου Γκαντιάγκα) έχουν υπογράψει συμβόλαια για 3-4 χρόνια, δείγμα της ομάδας που χτίζεται και για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναχαϊκή:

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση για 3 χρόνια του Διεθνούς τερματοφύλακα με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες Γιώργου Γεωργακόπουλου.

Ο Γιώργος Γεωργακόπουλος έχει γεννηθεί το 1992 έχει ύψος 1,86 και έχει αγωνισθεί παρά το νεαρό της ηλικίας του με την επαγγελματική ομάδα της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης σε 15 επίσημους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου με σημαντικότερο τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ, όταν η εξαιρετική παρουσία του ήταν η κύρια αιτία που η Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης έφτασε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας του όπου έχασε πολύ δύσκολα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς.

Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή απέκτησε τον συγκεκριμένο τερματοφύλακα κατόπιν συστάσεως του τότε προπονητή του Σάκη Τσιώλη με τον οποίο ο πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Αλέξιος Κούγιας έχει εξαιρετικές σχέσεις.

Μετά από αυτή την μεταγραφή και μετά από αίτημα του αποδεσμεύεται ο μέχρι τώρα βασικός τερματοφύλακας της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Βαγγέλης Μπαλασάκης τον οποίο η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ευχαριστεί για την προσφορά του μέχρι σήμερα.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη η τριάδα των τερματοφυλάκων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι:

Παπαδόπουλος Κλεάνθης 24 ετών,
Γεωργακόπουλος Γεώργιος 22 ετών και
Δήμιζας Γεώργιος 20 ετών.

Κατόπιν αυτής της μεταγραφής οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις είναι οι εξής:

Αποκτήθηκαν

Γεωργακόπουλος Γεώργιος 22 ετών από την Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης,
Δήμιζας Γεώργιος 20 ετών από την Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου
Καρβουνιάρης Μιχαήλ 22 ετών από τον Κισσαμικό
Φουρλάνος Σπυρίδων 21 ετών από την Π.Α.Ε. Πανιώνιος
Μπουντόπουλος Γεώργιος 24 ετών από την Π.Α.Ε. Πανηλειακός
Κορέτα Γιάννη 21 ετών από την Π.Α.Ε. Νίκη Βόλου.

Αποδεσμεύθηκαν οι τερματοφύλακες Μπαλασάκης και Κοντοπίδης , με κοινή συμφωνία θα αποχωρήσει ο στόπερ Νίκος Τσώνης, ενώ αποχώρησαν ήδη ο αριστερός Μπαρούτας Νίκος , ο κεντρικός χαφ Πλέγας Κωνσταντίνος και οι κυνηγοί Κωστούλας Λεωνίδας και Σκερλετίδης Βασίλειος.

Βάσει των ανωτέρω το ρόστερ της Π.Α.Ε Παναχαϊκή είναι ως εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ
Παπαδόπουλος Κλεάνθης (24), Γεωργακόπουλος Γεώργιος (22) και Δήμιζας Γεώργιος (20).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ
Αsigba Mark (24), Κάργας Ιωάννης (20), Άλλα Άλμπι (21), Καρβουνιάρης Μιχάλης (21), Κοντοχρήστος Χρήστος (23), Χύσα Αντρέα (21), Σούλης Σταύρος (21), Χαρτσιάς Κωνσταντίνος (22).

ΜΕΣΟΙ
Αναστασόπουλος Νικόλαος (21), Viera Amaro Fabio (29), Πατινιώτης Αθανάσιος (21), Zlatkovski Zoran (27), Φουρλάνος Σπυρίδων (21), Paradela Maciel Da Costa Filipe (30), Gatiaga Cheikh Serigne (35), Hoxhalli Gertin (18), Τρίγκας Νικόλαος (18), Μαζιώτης Αλέξανδρος (18), Στεργίδης Λυμπέρης (27), Μπουντόπουλος Γεώργιος (24).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ
Μαρουκάκης Ματθαίος (24), Κορέτας Γιάννης (21), Μασούρας Ιωάννης (18).

Παραμένει στο ρόστερ ο Ousmane Barry Pato και θα προπονείται με την ομάδα μέχρι την καλοκαιρινή περίοδο όπου θα του έχει εξασφαλισθεί η άδεια εργασίας του για την Ευρώπη.

Σημειωτέον ότι ανανεώθηκαν τα συμβόλαια για 3 έως 4 χρόνια όλων των νεαρής ηλικίας ποδοσφαιριστών ελλήνων και ξένων και κατόπιν αυτού όλο το ρόστερ της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με εξαίρεση μόνο τον 35ετών Gatiaga να είναι εξασφαλισμένοι για 3 έως 4 χρόνια και να αποτελούν μία εξαιρετική βάση για το μέλλον της ομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook