Τα μεταγραφικά ζητήματα της ΑΕΚ σε πρώτο πλάνο

Ο Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να διαθέσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση δύο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Τα μεταγραφικά ζητήματα της Ενωσης δεν είναι μία απλή υπόθεση.

Είναι αλήθεια πως οι «κιτρινόμαυροι» αναζητούν εδώ και καιρό ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα από τον Ιανουάριο και μετά και θα τη βοηθήσουν να φτάσει άνετα στον στόχο της ανόδου.

Για τον λόγο αυτόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αποφασίσει να διαθέσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση δύο πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών που θα αλλάξουν ριζικά την εικόνα της ΑΕΚ.

Ο στόχος των Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι να βρεθούν ένα επιθετικός που θα λύσει μια και καλή το επιθετικό πρόβλημα και ένας αμυντικός μέσος που θα συμμαζέψει τον χώρο του κέντρου. Οι πληροφορίες θέλουν τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους και να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνίες. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα στον Δεκέμβρη να υπάρξουν οι τελικές διαπραγματεύσεις, προκειμένου να πέσουν οι πρώτες υπογραφές και να κλειστούν οι μεταγραφές. Και το ποσό που θα διαθέσει ο σύλλογος δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους της Ενωσης να κάνουν το καλύτερο δυνατόν.

Πέρα απ’ αυτό και υπό προϋποθέσεις, η ΑΕΚ θα ενισχυθεί και σε άλλες δύο θέσεις. Αυτή του αριστερού μπακ και αυτή του εξτρέμ. Είναι προφανές πως πλην του Σταύρου Πεταυράκη δεν υπάρχει άλλη λύση, ενώ διάφορα ζητήματα έχουν προκύψει και με τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Εκεί όπου Πλατέλλας και Ντούνης δεν έχουν δείξει σημάδια ανάκαμψης (πλην του φιλικού με τον Παναθηναϊκό). Οι εξελίξεις, πάντως, θα είναι άμεσες, αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος πλησιάζει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook