Ραντεβού Νέτο – Αρη

Το σημαντικό είναι πως επιθυμεί να γυρίσει, ώστε στο «Βικελίδης» να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Ραντεβού για να προχωρήσει η περίπτωση του Ντάρσι Νέτο, έκλεισε ο Γιώργος Γαλανός για το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της οδού Αλκμήνης. Η συζήτηση θα γίνει με τον πεθερό του ποδοσφαιριστή ο οποίος εκτελεί χρέη εκπροσώπου του, με δεδομένο πως ο ίδιος απουσιάζει στη Βραζιλία.

Ο Νέτο, από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε πολύ καλή περίπτωση για τον Αρη, στον οποίο έχει πενταετή πετυχημένη πορεία  και το σημαντικό είναι πως επιθυμεί να γυρίσει, ώστε στο «Βικελίδης» να ολοκληρώσει την καριέρα του.   

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να θεωρηθεί κλεισμένη μεταγραφή, καθώς τους ανθρώπους των κιτρίνων προβληματίζει η ηλικία, πατημένα 33, αλλά και το ότι καταλαμβάνει θέση ξένου, όπου υπάρχουν συγκεκριμένοι περιορισμοί (τέσσερις μπορούν να δηλώνονται σε κάθε ματς).

Στα συν, το «γκελ» που κάνει στον κόσμο, η επικοινωνία που θα έχει με τον συμπατριώτη του προπονητή, Πάουλο Κάμπος, αλλά και ότι ο Αρης θα μπορέσει να τον εκμεταλλευτεί και εμπορικά, όντας ένας από τα χρυσά μέλη της ομάδας που επί Κούπερ έκανε μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook