Ο Μελισσανίδης θα δώσει συνέντευξη Τύπου

Στο ΟΑΚΑ με θέμα «τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη (20/11) στις 12:00 στο ΟΑΚΑ, με θέμα «τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν σχετικής εντολής του αθλητικού εισαγγελέα, ο «τίγρης» δεν έδωσε ένορκη κατάθεση την Τετάρτη (19/11) και αναμένονται με ενδιαφέρον οι επόμενες κινήσεις του, μετά την κόντρα που ξέσπασε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την περασμένη Παρασκευή (14/11). Ηδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει δηλώσει ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο «τίγρης» δείχνει διάθεση να περάσει στην επίθεση, να μιλήσει με στοιχεία για να αποδείξει ότι δεν τον «συνδέει» τίποτα με την υπόθεση της επίθεσης στον Χριστόφορο Ζωγράφο. Επομένως, δεν τον δεσμεύει τίποτα και είναι αποφασισμένος να φτάσει το θέμα στα άκρα.

Η αλήθεια είναι ότι η κόντρα Μελισσανίδη – Μαρινάκη αναμένονταν να υπάρξει από του χρόνου, στην περίπτωση που η ΑΕΚ εξασφάλιζε την άνοδό της στη Superleague, με την ταυτόχρονη παρουσία «Ενωσης» και Ολυμπιακού στη μεγάλη κατηγορία.

Πλέον, με τις τελευταίες εξελίξεις, φαίνεται ότι έρχεται πιο γρήγορα και μάλιστα θα είναι έντονη, χωρίς να φαίνεται στον ορίζοντα διάθεση να πέσουν οι τόνοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε θέλει να «μπλέξει» την ΑΕΚ σε αυτή την κόντρα και γι’ αυτό αναμένεται να καταστήσει σαφές ότι η ΑΕΚ είναι πολύ δυνατή και δεν έχει καμία σχέση με το όλο θέμα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: «Την Πέμπτη 20/11 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ ο κ. Δημήτρης Μελισσανίδης θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου με θέμα τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ποδοσφαίρου».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στην προπόνηση που έκαναν οι παίκτες της ΑΕΚ στα Σπάτα, ο Άρης Σοϊλέδης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του. Την Πέμπτη (20/11) η προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 18:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook