Παπαδόπουλος στο athleticradio.gr: “Σεβόμαστε και φοβόμαστε όλες τις ομάδες”

Ο προπονητής του Α.Ο.Χανιά, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο athleticradio.gr, για το σούπερ ματς με την ΑΕΚ την Παρασκευή στα Περβόλια, τονίζοντας οτι η ομάδα του θέλει να κάνει περήφανους τους φίλους της.

Την ΑΕΚ υποδέχεται ο Α.Ο.Χανιά την προσεχή Παρασκευή στα Περβόλια, για την 3η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, σε ένα ματς – πρόκληση όπου σίγουρα θα πέσουν πάνω του όλα τα φώτα.

Ο… μπαρουτοκαπνισμένος σε τέτοια ματς, προπονητής του Α.Ο.Χανιά, Σούλης Παπαδόπουλος, μίλησε στο athleticradio.gr τονίζοντας οτι η ομάδα του σέβεται και φοβάται όλες τις ομάδες και στόχος της είναι να κάνει υπερήφανους τους φίλους της.

  • Πιο αναλυτικά τόνισε:

“Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για τα Χανιά και την ομάδα μου. Ένας αγώνας ιστορικής σημασίας όπου το περιμένουν όλοι στην ομάδα μας αλλά και αναμένεται κόσμος από όλη την Κρήτη.

Εμείς σεβόμαστε την ιστορία όλων των ομάδων και σίγουρα και της ΑΕΚ που έχει γράψει την δική της ιστορία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με συμμετοχή σε Τσάμπιονς Λιγκ.

Κοιτάμε όμως να παίξουμε την μπάλα μας και χωρίς να αλλάξουμε κάτι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περήφανους τους φίλους μας.

Εμείς φοβόμαστε όλες τις ομάδες ξεχωριστά γιατί αν δεν πας με φόβο και σεβασμό θα την… πατήσεις.

Προετοιμαζόμαστε και το σίγουρο είναι οτι θα έχουμε και πάλι την βοήθεια του κόσμου μας. Είναι βέβαια το ματς Παρασκευή, όπου είναι εργάσιμη μέρα, αλλά εμάς ο κόσμος μας έρχεται πάντα στο γήπεδο όπου και όποτε και αν παίζουμε είναι δίπλα μας”, για την ΑΕΚ που παρακολούθησε από κοντά στο ματς με τον Απόλλωνα Σμ. αλλά και το φετινό πρωταθλημα της Φούτμπολ Λιγκ τόνισε:

“Μου έκανε εντύπωση ο κόσμος της και ο παλμός της κερκίδας. Ήταν ατμόσφαιρα Σούπερ Λιγκ και πάνω. Αγωνιστικά είδα αυτά που ήξερα οτι είναι μία πολύ καλή ομάδα με καλό υλικό.

Όλα τα ματς για μας είναι τα ίδια. Δεν υπάρχουν ξεχωριστά ματς και ιδιαίτερα αλλά όλα είναι εξίσου σημαντικά. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε για το πρωτάθλημα καθώς είμαστε στις πρώτες αγωνιστικές αλλά θα είναι πολύ δύσκολο και θέλει πολλή δουλειά καθημερινά”, ανέφερε.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook