Δέλλας: “Πρέπει να καταλάβουμε πως τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί”

H ομιλία του Τραϊανού Δέλλα προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ χωρίστηκε σε δύο… σκέλη.

Δύο… πρόσωπα είχε στο νικητήριο (2-1) κυριακάτικο (19/10) ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ. Το κακό του α’ ημιχρόνου και το καλό του δεύτερου. Γι’ αυτό και η σημερινή (20/10) ομιλία του Τραϊανού Δέλλα προς τους ποδοσφαιριστές του χωρίστηκε σε δύο… σκέλη.

«Δείξαμε δυο διαφορετικές εικόνες στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν έγιναν σωστά τα πράγματα. Δεν είχαμε σωστή κίνηση, δεν κάναμε όσα είχαμε πει και εγκλωβιστήκαμε. Θα πρέπει να μας γίνει μάθημα αυτό το πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να καταλάβουμε πως τίποτα δεν πρόκειται να μας χαριστεί. Όλες οι ομάδες θα περιμένουν εμάς για να τα δώσουν όλα και να μας πάρουν αποτέλεσμα» τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ένωσης, συνεχίζοντας σε διαφορετικό… κλίμα:

«Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, κάνατε αυτό που έπρεπε και αντιδράσατε σωστά. Ήσασταν καλύτεροι και απόλυτα δίκαια γυρίσατε το ματς και κερδίσαμε. Δεν θα πρέπει όμως να πετάμε ένα ημίχρονο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο 20ήμερο με αγώνες και πρέπει να είστε όλοι πανέτοιμοι διότι θα χρειαστείτε όλοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook