Μπαρμπόσα: “Υπέροχο να παίζεις μπροστά σ’αυτό τον κόσμο”

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα… κέρδισε τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Ο Πορτογάλος άσος μίλησε στο pamesports.gr για το ματς, αλλά και τη στήριξη της εξέδρας. «Ήταν ένα καλό, “σκληρό” παιχνίδι. Ξέραμε πριν το ματς ότι θα είναι δύσκολη […]

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 30.000 οπαδοί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα… κέρδισε τον Έλντερ Μπαρμπόσα, ο οποίος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του. Ο Πορτογάλος άσος μίλησε στο pamesports.gr για το ματς, αλλά και τη στήριξη της εξέδρας.

«Ήταν ένα καλό, “σκληρό” παιχνίδι. Ξέραμε πριν το ματς ότι θα είναι δύσκολη η αποστολή μας, όμως νομίζω ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Όχι τόσο καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο παίξαμε πολύ δυνατά. Νομίζω πως η νίκη μας ήταν δίκαιη. Ο Απόλλων δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο», είπε αρχικά ο Μπαρμπόσα.
Όσον αφορά την αλλαγή εικόνας του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο, σχολίασε: «Η αποβολή του Βάντερσον και το αριθμητικό πλεονέκτημα είναι αλήθεια πως μας βοήθησε. Όμως και εμείς μπήκαμε πιο δυνατά, παίξαμε πιο κοντά και θα μπορούσαμε να σημειώσουμε περισσότερα γκολ. Είχαμε άλλωστε τις ευκαιρίες… Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς, να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι και να συνεχίσουμε με νίκες».
Όσον αφορά την στήριξη του κόσμου, είπε: «Αυτός είναι ο λόγος που στους ποδοσφαιριστές αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο! Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί είναι υπέροχο για μας να έχουμε τη στήριξή τους. Εύχομαι όλα τα ματς στο ΟΑΚΑ να είναι σαν και το αποψινό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook