Αναζητάει τον διάδοχο του Μάνταλου ο Δέλλας

Για το ματς της ΑΕΚ της πρώτης αγωνιστικής με τον Παναιγιάλειο.

Η ΑΕΚ αναμένεται να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Football League, χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο, καθώς ο Έλληνας παίκτης αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή της εθνικής Ελλάδος, για τους αγώνες με τη Φινλανδία και τη Βόρειο Ιρλανδία.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League αναμένεται να οριστεί για τις 12 Οκτωβρίου, με τους αγώνες της εθνικής να είναι προγραμματισμένοι για τις 11 και 14 του ίδιου μήνα.

Ο Τραϊανός Δέλλας έχει ξεκινήσει από τώρα να αναζητεί λύσεις για τη μεσοεπιθετική του γραμμή, προκειμένου να μη φανεί η απουσία του Μάνταλου, στο ματς με τον Παναιγιάλειο. Παράλληλα, ο Έλληνας προπονητής θέλει να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας, τις οποίες παρουσίασε στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια. Ο Δέλλας θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει την ετοιμότητα της ομάδας του και στο φιλικό του Σαββάτου, με τον Πιερικό στην Κατερίνη.

Από εκεί και πέρα, οι ιθύνοντες της Ένωσης εμφανίζονται κατηγορηματικοί, σχετικά με το ενδεχόμενο νέας αναβολής του πρωταθλήματος. Όπως τονίζουν, δε θα ανεχτούν νέα αναβολή, καθώς ήδη οι «κιτρινόμαυροι» συμπληρώνουν τρεις μήνες προετοιμασίας, ενώ παράλληλα η γνωρίζουν πως μετά την πρώτη αναβολή, η εφετινή σεζόν στη Football League, θα είναι ήδη αρκετά δύσκολη και μεγάλη.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ θα συνεχιστεί την Τρίτη, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Σπάτων. Από τις προπονήσεις απουσιάζει ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος βρίσκεται στη Νιόν για τα σεμινάρια του διπλώματος προπονητικής UEFA Pro. Η επιστροφή του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook