Δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για Λέκιτς η ΑΕΚ

. Αν ο 29χρονος παίκτης μείνει σύντομα ελεύθερος.

Η ΑΕΚ δεν έχει εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ντέγιαν Λέκιτς, ο οποίος προορίζεται για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής, τη νέα σεζόν.

Ο Σέρβος επιθετικός αναμένεται να μείνει σύντομα ελεύθερος από τη Γκατζεμπιρλικί, από την οποία δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν. Αν ο 29χρονος παίκτης μείνει σύντομα ελεύθερος, τότε η Ένωση θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Ο υψηλόσωμος επιθετικός αρέσει τόσο στον Τραϊανό Δέλλα, όσο και στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι ιθύνοντες της Ένωσης έχουν θετική άποψη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και ο Μιλοβάνοβιτς έχει αναλάβει τις επαφές με τον 29χρονο παίκτη, ώστε να τελειώσει άμεσα το θέμα.

Από εκεί και πέρα, οι «κιτρινόμαυροι» εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για την επιθετική γραμμή, ενώ μόνο αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό, θα γίνει προσπάθεια για νέα προσθήκη.

Οι ιθύνοντες της ομάδας είναι ευχαριστημένοι με το ρόστερ που έχει ήδη η ομάδα και ξεκαθαρίζουν πως αν γίνουν νέες προσθήκες, αυτές θα πρέπει να αφορούν παίκτες, που θα είναι σε θέση να κάνουν τη διαφορά τη νέα σεζόν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook