Βλέπει μουντιαλικό παίκτη και Κουρμπέλη η ΑΕΚ

Εξτρέμ που πήρε μέρος στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και έχει υψηλό κασέ προσπαθεί να αποκτήσει η ΑΕΚ. Είδε Κουρμπέλη ο Μιλοβάνοβιτς. Τέλη Ιουλίου περνάει το νομοσχέδιο για την «Αγια-Σοφιά».

Το «βάρος» στην απόκτηση του αριστερού εξτρέμ έχουν ρίξει στην ΑΕΚ, την ώρα που θα πρέπει να ξεχάσουμε σιγά-σιγά τον Σοζέι Μασούντ, καθώς φαίνεται πως χάνεται οριστικά για την Ένωση. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τρέχει αυτήν την περίοδο μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στα αριστερά και είναι πολύ δύσκολη.

Πρόκειται για παίκτη που πήρε μέρος στο πρόσφατο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως και ο Μασούντ με τον Ιράν άλλωστε- και έχει πολύ υψηλό κασέ, μεγαλύτερο από του Ιρανού. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει την πρόταση τους, ωστόσο υπάρχει σημαντική διαφορά μεταξύ των πλευρών.

Το όνομα του ποδοσφαιριστή δεν έχει γίνει γνωστό, καθώς στην ΑΕΚ έχουν επιδιώξει και τα έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής ώστε να παραμείνει μυστικό.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας ασχολείται με άλλους μεταγραφικούς στόχους και την Πέμπτη βρέθηκε στην Τρίπολη και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Αστέρα με την Ροβανιέμι. Κυρίως ήθελε να δει τον Δημήτρη Κουρμπέλη, για τον οποίον έχει δείξει ενδιαφέρον εδώ και καιρό. Ωστόσο, δεν τα έχουν βρει με τους Αρκάδες οι «κιτρινόμαυροι». Επιπλέον, με καλό… μάτι κοιτάζουν και τον Ντε Μπλάσις στην ΑΕΚ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook