Κοιτάει Μιλούνοβιτς η ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ θέλουν τον 21χρονο εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα και δεν τον συσχετίζουν με την άλλη σούπερ περίπτωση ακραίου επιθετικού που “κυνηγούν”

Όπως έχετε ενημερωθεί ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα της ΑΕΚ είναι ο Λούκα Μιλούνοβιτς, που έμεινε ελεύθερος από τον Ερυθρό Αστέρα. Ο Σέρβος εξτρέμ δεν δέχτηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας, με την «Ένωση» να έχει ήδη κινηθεί για την απόκτησή του. Ο 21χρονος άσος, που θεωρείται από τις μεγάλες ελπίδες του ποδοσφαίρου της Σερβίας αρέσει πολύ στους ανθρώπους της ΑΕΚ, που πιστεύουν ότι είναι μια περίπτωση που αφορά όχι μόνο το παρόν, αλλά και το μέλλον. Είναι πολύ εξελίξιμος, έχει στοιχεία που αναζητά η «Ένωση» και στην ΑΕΚ προχωρούν με συντονισμένες κινήσεις ώστε να τον αποκτήσουν.

Η ΑΕΚ έχει εντοπίσει τον παίκτη που θέλει για τα αριστερά και βρίσκεται σε επαφή μαζί του προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του. Πρόκειται για μια υπόθεση που οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα και εφόσον ολοκληρώσουν θετικά, θα προκαλέσει αίσθηση. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ για το αριστερό άκρο, με την «Ένωση» ωστόσο να έχει και έτοιμες εναλλακτικές λύσεις, όπως ο Σαλίμ Σισέ, της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Αυτό που τονίζεται πάντως από τους επικεφαλής της «Ένωσης» είναι πως η απόκτηση ή όχι του βασικού στόχου για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, δεν συνδέεται με εκείνη του Μιλούνοβιτς, αφού στον «Δικέφαλο» θέλουν ούτως ή άλλως τον Σέρβο, τον οποίο υπολογίζουν όπως είπαμε και για το μέλλον. Έτσι ακόμα και αν αποκτηθεί τελικά ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει για τα αριστερά και προσπαθούν να φέρουν στην ομάδα, κάνοντας το «μπαμ» του καλοκαιριού, είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί και ο Μιλούνοβιτς, για τον οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν εξαιρετική άποψη και βλέπουν πολύ θετικά.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τον παίκτη με τον οποίο η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις και προσπαθεί να πείσει να έρθει στη χώρα μας, υπήρξαν επαφές και αργά χθες το βράδυ, με την υπόθεση να έχει μπει όπως φαίνεται στο τελικό της στάδιο και πολύ σύντομα να ξεκαθαρίζει, είτε θετικά είτε αρνητικά. Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ, που έχει και εναλλακτικές για την εν λόγω θέση, θα κλείσει άμεσα παίκτη για το αριστερό «φτερό» και εν συνεχεία θα κινηθεί για την απόκτηση και ενός επιθετικού. Αφού γίνουν αυτές οι μεταγραφές και η ομάδα αναχωρήσει για το Πήλιο, θα γίνει κουβέντα για το αν θα ακολουθήσει κι άλλη μεταγραφή ή οι κινήσεις ενόψει της σεζόν που ξεκινά, θα ολοκληρωθούν με την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός σέντερ φορ.

Πηγή: ΩΡΑ των σπορ

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook