Eργομετρικά στην ΑΕΚ

Η σεζόν… ξεκίνησε για τους παίκτες της ΑΕΚ από σήμερα. Το πρωί αρκετοί παίκτες χωρισμένοι σε δύο γκρουπ πήγαν στο Ιατρικό Κέντρο και πέρασαν από τα καθιερωμένα, πριν την έναρξη της προετοιμασίας, εργομετρικά τεστ. Το “παρών” μάλιστα έδωσε και ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής βρέθηκε δίπλα στους παίκτες τους, μίλησε μαζί τους, αστειεύτηκε, δείχνοντας από […]

Η σεζόν… ξεκίνησε για τους παίκτες της ΑΕΚ από σήμερα. Το πρωί αρκετοί παίκτες χωρισμένοι σε δύο γκρουπ πήγαν στο Ιατρικό Κέντρο και πέρασαν από τα καθιερωμένα, πριν την έναρξη της προετοιμασίας, εργομετρικά τεστ.
Το “παρών” μάλιστα έδωσε και ο Τραϊανός Δέλλας. Ο προπονητής βρέθηκε δίπλα στους παίκτες τους, μίλησε μαζί τους, αστειεύτηκε, δείχνοντας από το ξεκίνημα πως θα είναι δίπλα τους κάθε στιγμή.

Στο Ιατρικό Κέντρο βρέθηκαν και πέρασαν εργομετρικά οι Μιγκέλ Κορδέρο, Ιβάν Μπρέσεβιτς, Αλεξ Ντακόλ, Βασίλης Ρόβας, Παναγιώτης Ντούνης και Δημήτρης Γροντής στο πρώτο γκρουπ, ενώ στο δεύτερο ήταν οι Δημήτρης Ανάκογλου, Ηλίας Βούρας, Νίκος Γεωργέας, Φώτης Καραγκιολίδης, Βαγγέλης Πλατέλλας, Ανταμ Τζανετόπουλος και Σταύρος Πεταυράκης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook