Καρούλιας: «Σοβαρή ομάδα ο Εργοτέλης που θα διεκδικήσει την άνοδο»

Την πεποίθηση του ότι οι «κιτρινόμαυροι» θα είναι μεταξύ των ομάδων που θα πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα εξέφρασε ο παλαίμαχος άσος Νίκος Καρούλιας μιλώντας στον Athletic Radio 104,2.

Πλέον, υπηρετεί τον Απόλλωνα Αθηνών από την θέση του μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου και την Τετάρτη βρέθηκε στο Ηράκλειο παρακολουθώντας από κοντά την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη.

Μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 ο παλαίμαχος διεθνής έπλεξε το εγκώμιο του Εργοτέλη και του Σίνισα Γκόγκιτς υπογραμμίζοντας ότι θα διεκδικήσει την άνοδο για την Σούπερ Λιγκ ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καρούλιας στον Athletic Radio 104,2

Για τον Εργοτέλη: «Μπορεί ο Εργοτέλης να μην έχει πολύ κόσμο όμως για αυτήν την ομάδα μιλάμε για άλλα πράγματα. Διαθέτει μεγάλη οργάνωση, έχει σπουδαία ιστορία και μόνο που είχε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο τον κύριο Παπουτσάκη, κοσμούσε το ελληνικό ποδόσφαιρο με την παρουσία της».

Για την αναμέτρηση της Τετάρτης: «Ο Απόλλωνας δεν ήταν καλύτερος από τον Εργοτέλη αλλά βάσει ευκαιριών έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι. Έχουμε την πικρία ότι μπορούσαμε να είχαμε πάρει αυτό το παιχνίδι».

Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης είναι μια σοβαρή ομάδα που μπορεί να μην φανερώσει κάτι εντυπωσιακό όμως με τον Γκόγκιτς στον πάγκο που πρόκειται για έναν σοβαρό άνθρωπο και προπονητή το δείχνει μέσα στο γήπεδο. Μπορεί να κάνει την ζημιά στον αντίπαλο, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Όμως, έδειξε ότι με μια φάση μπορεί να κερδίσει το παιχνίδι και να γνωρίζετε ότι αυτές οι λεπτομέρειες βγάζουν πρωταθλήτρια μια ομάδα. Πιστεύω ότι ο Εργοτέλης θα είναι μια από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Πρόκειται για έναν μεγάλο μαραθώνιο και ακόμα δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί και άλλες που δεν θα αντέξουν. Πιστεύω ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο η σταθερότητα μιας ομάδας και θεωρώ ότι στην συνέχεια θα ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του πρωταθλήματος».

Για τον Απόλλωνα Αθηνών: «Η σοβαρότητα και η επιμονή σε έναν σύλλογο δείχνουν και την πορεία του. Την ομάδα έχει αναλάβει ένας γνήσιος Απολλωνιστής, ο κύριος Βελλής που κάνει ότι μπορεί για να οργανώσει τον σύλλογο και να τον κάνει να έχει ανοδική πορεία. Θέλουμε να είμαστε οργανωμένοι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να φτάσουμε όπου μπορούμε».

Για τον ΟΦΗ: «Ο ΟΦΗ δείχνει μια πολύ καλή παρουσία, παλεύει όλα τα παιχνίδια και η πορεία του είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Θεωρώ ότι ο κόσμος του ΟΦΗ πρέπει να είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook