Tέλος ο Μπάντοβιτς από την Λάρισα

Μόλις τρία παιχνίδια άντεξε στον πάγκο της Λάρισας ο Σέρβος τεχνικός

Σύντομη αποδείχτηκε η θητεία του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην τεχνική ηγεσία της Λάρισας καθώς μετά την χθεσινή ήττα από την Καλλιθέα, η διοίκηση ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Σέρβο τεχνικό μετά από τρεις αγωνιστικές παραμονής στην τεχνική ηγεσία. Μαζί του αποχώρησε και ο συνεργάτης του, Νίκος Νταμπίζας αλλά και ο γυμναστής Κώστας Παρούσης. Μάλιστα στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως η διακοπή της συντεργασίας έγινε κατόπιν αιτήματος των μελών του τεχνικού τιμ.

Σε δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο Μπάντοβιτς τόνισε: “Λυπάμαι που φεύγω από μια μεγάλη ομάδα, για την οποία είχα όνειρα, σχέδια και φιλοδοξίες. Υπάρχουν λόγοι για τους οποίους δεν μπορώ να συνεχίσω, αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το καλό της ομάδας. Ευχαριστώ τον κόσμο της Λάρισας και εύχομαι στην ΑΕΛ, από τα βάθη της καρδιάς μου, να πετύχει τους στόχους της. Θα παραμείνω στη διάθεση της ομάδας για τις προσεχείς ημέρες, όσο χρειαστεί μέχρι να αναλάβει καθήκοντα ο αντικαταστάτης μου”.

Πλέον, η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναζήτηση του τρίτου προπονητή μέσα στην σεζόν με το όνομα του Νίκου Κεχαγιά να ακούγεται έντονα στην θεσσαλική πόλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook