Αλκης Δημήτρης: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Υπέγραψε στον Πλατανιά Χανίων για ένα χρόνο ο Αλκης Δημήτρης.

Υπέγραψε στον Πλατανιά  για ένα χρόνο ο Αλκης Δημήτρης. Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Πλατανιά, αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Άλκη Δημήτρη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο. Ο Δημήτρης είναι αμυντικός και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός μπακ. Είναι γεννηθείς στις 23 Ιουλίου του 1980 και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Φωκικός».
Ο Άλκης Δημήτρης από την πλευρά του, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πλατανιά. Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα και είμαι χαρούμενος που ήρθα σ’ ένα πολύ καλό σύλλογο. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτή η αξιόλογη πορεία που κάνει ο Πλατανιάς. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να μπορέσει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».

Το βιογραφικό του
Ο Άλκης Δημήτρης γεννήθηκε στις 23 Ιουλίου του 1980 στο Βρυώνι, χωριό κοντά στους  Άγιους Σαράντα. Το 1994 η οικογένεια μετακόμισε στο Ηράκλειο και εκείνη τη χρονιά εντάχθηκε στις ακαδημίες του Εργοτέλη. Στα 17 του χρόνια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα η οποία αγωνιζόταν στην τότε Δ’ εθνική, αγωνιζόμενος ως κεντρικός αμυντικός, αριστερός μπακ-χαφ. Με προπονητή τον Μύρωνα Σηφάκη καθιερώνεται και γίνεται αναντικατάστατο μέλος στον βασικό κορμό της ομάδας μετέχοντας στις διαδοχικές ανόδους από την Δ’ μέχρι την Α’ Εθνική.
Μετά τη δεκαετή παρουσία του στον Εργοτέλη, πήγε στη Βέροια και ακολούθως στην ΑΕ Πάφου για έξι μήνες έως ότου επιστρέψει στην Ελλάδα για χάρη της Καλλιθέας για τα επόμενα 2,5 χρόνια. Την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 αγωνίσθηκε στη Football League και την Ηλιούπολη, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στον Φωκικό όπου αγωνιζόταν μέχρι τώρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook