Δύο χαμόγελα, μια στενοχώρια

ΠΟΑ και Αστέρας Ρεθύμνου χαμογέλασαν την 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής εν αντιθέσει με την Χερσόνησο που ηττήθηκε στην Σαλαμίνα από τον Αίαντα με 2-1.

Άμεση συνέχεια την Τετάρτη που συνεχίζεται η δράση.

Οι δύο από τις τρεις ομάδες της Κρήτης χαμογέλασαν στην Γ΄ Εθνική για την 10η αγωνιστική της κατηγορίας. Ο ΠΟΑ διεύρυνε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι το αήττητο μένοντας ισόπαλος 0-0 με την Αγία Παρασκευή ενώ ο Αστέρας Ρεθύμνου έφυγε από την Ηλιούπολη με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αγία Παρασκευή-ΠΟΑ 0-0 Για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠΟΑ παρέμεινε αήττητος καθώς ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Αγία Παρασκευή στην Αθήνα. Η ομάδα του Ατσαλένιου με καλή αμυντική λειτουργία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας και ξεκίνησε δυνατά στο 4΄ όταν ο Χασομέρης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ όμως το σουτ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 13΄ ο Αλευράς μπλόκαρε το σουτ του Ιορδανίδη. Στην συνέχεια δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις ωστόσο το παιχνίδι δεν τελείωσε με θετικό τρόπο για τον ΠΟΑ καθώς ο Μαρρής αποχώρησε τραυματίας με διάστρεμμα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Βύζαντα Μεγάρων. Το ντεμπούτο τους με την φανέλα των πρασίνων έκαναν οι Κουτσάκης, Κορτσινίδης.

Αγία Παρασκευή: Αρχοντάκης, Στεργίου, Χατζηγιαννακός, Ορφανίδης (81’ Προβατάς), Κολοβός, Κονέ, Λουκίνας (73’ Καραγιάννης), Μπούμπας, Καρούσης, Νεντέλκοβιτς, Ιορδανίδης ΠΟΑ: Αλευράς, Πολεμαρχάκης, Λεκάκης, Μαρρής (73’ λ.τ. Χαλκιαδάκης), Πετράκης, Μπενίτεζ, Μακράκης (83’ Ορφανουδάκης), Χασομέρης (89’ Κορτσινίδης), Κατσούλης, Παπαδημητρίου, Κουτσάκης

Αίαντας Σαλαμίνας-Χερσόνησος 2-1 Μετά από δύο αγωνιστικές η Χερσόνησος ηττήθηκε από τον Αίαντα στην Σαλαμίνα με 2-1. Στο 20΄ οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα με σουτ του Αλμπάσι. Στο 25΄ ήρθε η άμεση ισοφάριση για την Χερσόνησο με σουτ του Σκουλούδη μετά από σέντρα του Τζανετή. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στις αρχές του δευτέρου μέρους ο Καραχάλιος.

Αίας Σαλαμίνας: Βουτσινάς, Τερλελής, Παπαπαναγιώτου, Αντωνίου, Κοκολάκης, Κοκλιώτης, Αλήμπασι, Στανιζέφσκι, Κουσίδης (67’ Μπιτσάνης), Καραχάλιος, Καραμπλάκας (77’ Παχ) Χερσόνησος: Ζαχαριουδάκης, Κατσαμπελίδης, Μπουρμπάκης, Δερμιτζάκης, Ανδριαδάκης, Αργυράκης, Σταθόγλου, Μπασκάκης, Σκουλούδης (82’ Φουκαράκης), Κωνσταντάκης, Τζανέτης Ηλιούπολη-Αστέρας Ρεθύμνου 1-1 Η ομάδα του Ρεθύμνου παρά τις ελλείψεις πήρε έναν πολύτιμο βαθμό στην Ηλιούπολη ερχόμενος ισόπαλος 1-1 με την ομώνυμη ομάδα. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ αρκετά νωρίς με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιτσιόλο στο έβδομο λεπτό. Οι Ρεθυμνιώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση δύο λεπτά αργότερα όταν κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Κασσέλα από τον Κάρσο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Φραντζεσκάκης όμως ο Κάρσος έδιωξε με τα πόδια. Ωστόσο ο Αστέρας ισοφάρισε με δεύτερο πέναλτι στο 77΄ όταν ο Μπαξεβάνης ανετράπη από τον τερματοφύλακα της Ηλιούπολης με τον Πότσι να ευστοχεί και να δίνει στην ομάδα του έναν πολύτιμο βαθμό.

Ηλιούπολη: Κάρσος, Σεφερίδης, Νικολόπουλος, Μανωλιάδης (86’ Αργυρός), Νίττης, Ρουσάκης, Σιναΐδης, Παπαδημητρίου (72’ Αλεξανδρόπουλος), Ντε Φρατζέσκο, Πιτσιόλο (56’ Μπολμποσιάν), Τσιαντούλης.

Αστέρας Ρεθύμνου: Κιοσσές, Καρράς (92’ Μανταδάκης), Κοκκινάκης, Ψυχουντάκης, Κατσαμάς, Φρατζεσκάκης, Πότσι, Λόπεζ, Πετράκης Γ., Μπαξεβάνης (93’ Καριαβασάμ), Κασσέλας (67’ Ντα Σίλβα).

Συνέχεια την Τετάρτη… Άμεση είναι η συνέχεια στην Γ΄ Εθνική με την δράση να συνεχίζεται την Τετάρτη. Οι τρεις εκπρόσωποι της Κρήτης στην κατηγορία αγωνίζονται εντός έδρας και φιλοδοξούν να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κορωπί – Άγιος Δημήτριος Κόρινθος – Κεραυνός Κερατέας Ρόδος – Φωστήρας Αστέρας Ρεθύμνου – Χαϊδάρι Παναχαϊκή – Παναργειακός Χερσόνησος – Ηλιούπολη Αιγάλεω – Αιολικός  Αγία Παρασκευή – Αίας Σαλαμίνας ΠΟΑ – Βύζας Μεγάρων

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook