listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

listen live
ακούτε τώρα: 00:00 - 07:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

ακολουθεί: 07:00-14:00

Athletic Music - (Athletic Radio 104,2)

e-radio logo

Χερσόνησος: Στηρίζει τον Παπαματθαιάκη

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Χερσονήσου είχαν ως αποτέλεσμα σενάρια για τον αντικατάστατη του Μανώλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο της ομάδας.

Οι κόκκινοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία στηρίζουν τον έμπειρο τεχνικό τονίζοντας ότι δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του.

Με αφορμή δημοσιεύματα που ήθελαν την διοίκηση της Χερσονήσου να εξετάζει το ενδεχόμενο αντικατάστασης του Μανώλη Παπαματθαιάκη οι κόκκινοι εξέδωσαν ανακοίνωση στήριξης στον νεαρό τεχνικό της ομάδας.

Με αυτήν την ανακοίνωση η διοίκηση των νεοφώτιστων στηρίζει τον προπονητή της ομάδας βάζοντας παράλληλα τέλος στα σενάρια αντικατάστασης του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

» Σημερινά δημοσιεύματα σε μερίδα τοπικού τύπου, αλλά και ρεπορτάζ ραδιοφωνικών σταθμών, κάνουν λόγο μέσω φημών, αλλά και δικών τους πληροφοριών, για βαρύ κλίμα στην ομάδα μας, και ιδιαίτερα για τον προπονητή της κ. Παπαματθαιάκη.

Την ομάδα μας αυτή την στιγμή την απασχολεί το δύσκολο παιχνίδι που δίνει την Κυριακή με αντίπαλο την ιστορική ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της ομάδος με αίσθημα ευθύνης , όπως κάνουν πάντα προστατεύοντας τα συμφέροντα του σωματείου,  δεν θέλουν να δώσουν συνέχεια σε αυτά τα δημοσιεύματα , όμως οφείλουμε να τονίσουμε τα εξής:

Σίγουρα κανείς στην ομάδα μας δεν είναι ικανοποιημένος για την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της, όμως το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι κινήσεις πανικού ποτέ δεν έφεραν αποτέλεσμα.

Γνωρίζουμε το πρόβλημα, και δεν αναφερόμαστε σε γηπεδικό και δύσκολο πρόγραμμα ,αλλά έχουμε μάθει να λειτουργούμε ομαδικά και σε κλίμα οικογενειακό , αναλαμβάνοντας ο καθένας από εμάς τις ευθύνες που του αναλογούν και κάπως έτσι θα προσπαθήσουμε , άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά , να επαναφέρουμε την ηρεμία στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ έχει πρόεδρο, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές που προσπαθούν για το καλύτερο. Κριτής για το αν λειτουργούν σωστά ή λάθος είναι ο χρόνος.

Στο ποδόσφαιρο η ιστορία γράφετε στα γήπεδα και εμείς μόλις αρχίσαμε, μόλις πιάσαμε το στυλό, χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες.

Σε μία ομάδα άλλωστε κρίνονται όλοι όχι μόνο ο προπονητής κάτι που έχουμε αποδείξει στο παρελθόν. Ευθύνες έχουμε όλοι.

Παπαματθαιάκης, Προπονητές , Διοίκηση , Ποδοσφαιριστές και φίλαθλος κόσμος (όσοι τουλάχιστον έχουν αντιληφθεί τις διαφορές του πέρυσι με του φέτος) γινόμαστε μια γροθιά, με υπομονή και θέληση που υπάρχει , όπως επίσης και ικανότητα, θα κριθούμε όταν πρέπει και όχι όποτε μας επιβάλλεται από τρίτους.

Τέλος για να μην δημιουργηθεί αναστάτωση απόψε το βράδυ υπάρχει Δ.Σ. Απουσία του Προέδρου με θέματα οικονομικά και οργανωτικά.

          ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

              -Ο-

        ΓΕΝ.ΑΡΧΗΓΟΣ         ΔΗΜ.ΠΑΡΛΑΜΑΣ «

Μοναδικός απών ο Ρηγάκης Ο Ρηγάκης είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής για τον οποίον ο Μανώλης Παπαματθαιάκης δεν γνωρίζει αν θα τον έχει στην διάθεση του για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή στην Πάτρα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός αισθάνεται ενοχλήσεις στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να μην προπονηθεί καθόλου αυτήν την εβδομάδα.

Πλέον η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη και δεν αποκλείεται να λείψει από την Κυριακάτικη αναμέτρηση καθώς έχει χάσει όλες τις προπονήσεις της εβδομάδας.