Καρβελάς: “Την Κυριακή όλοι στο γήπεδο για το restart”

Πεπεισμένος για την παραμονή της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εμφανίστηκε ο Άγγελος Καρβελάς στην ραδιοφωνική εκπομπή “Derby” με τον Μανώλη Θέμελη.

Ο ακραίος οπισθοφύλακας μίλησε αρχικά για το παιχνίδι με τον ΟΦΙ δηλώνοντας πως: “Ο ΟΦΙ δεν είναι τυχαία πρώτος, εμείς θα πάμε για τη νίκη, καθώς δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας βοηθήσει”.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στον παράγοντα έδρα, καθώς ο ΠΟΑ έχει να αγωνιστεί αρκετό καιρό στο Ατσαλένιο λέγοντας: “Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο αυτό θα θέλαμε να παίζουμε στην έδρα μας όμως ο καιρός μας τα χάλασε και δεν τα καταφέραμε. Πλέον παλεύουμε σε άλλες έδρες όμως έχουμε δίπλα μας τον κόσμο και μας βοηθάει”.

Για την καλή αρχή στο πρωτάθλημα και την αλλαγή της ομάδας αν έχει αλλάξει κάτι ανέφερε:  “Σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη δεν ξέρω τι έχε αλλάξει δεν μπορώ να το καταλάβω, έχουμε τραυματισμούς, χάσαμε λίγο την συγκέντρωση μας. Έχουμε να κερδίσουμε τέσσερις μήνες και την Κυριακή είναι μια καλή ευκαιρία για το “restart”.

Για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου τόνισε:  “Πιστεύω ότι τώρα που ήρθαν και οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν καθώς μας έλλειπε λίγο η εμπειρία θα μας βοηθήσει και θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Έχουμε πολλές ισοπαλίες, το θετικό είναι ότι δεν δεχόμαστε εύκολο γκολ. Την Κυριακή είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε το σερί των νικών και να φύγουμε από αυτές τις θέσεις”.

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΙ: “Πιστεύω στις προσωπικές μονομαχίες θα κριθεί το ντέρμπι με τον ΟΦΙ. Πιστεύω ότι φτιάξουν όλα την Κυριακή η διοίκηση προσπαθεί και ο κόσμος θα είναι δίπλα μας για τη νίκη”.

Ένα σχόλιο για την διοίκηση: “Η διοίκηση είναι δίπλα μας, μας βοηθάει σε ότι και να θέλουμε, απλά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια. Είμαστε μια οικογένεια στον ΠΟΑ και μέσα στα αποδυτήρια και όλα είναι πολύ καλά. 

Ο Καρβελάς αναφέρθηκε και στην εμπειρία του με τον Παναιτωλικό: “Δοκιμάστηκα στον Παναιτωλικό δεν τους έκανα, μετά γύρισα τραυματίστηκα ήμουν άτυχος, όμως τώρα είμαι καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Κάθε εμπόδιο για καλό και βλέπουμε την συνέχεια”.

Κλείνοντας έκανε ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής: Δεν υπάρχει εύκολο ματς στο πρωτάθλημα, αν υποτιμήσεις κάποιο ματς θα το χάσεις, όπως κάναμε εμείς με την Νεάπολη. Μάθαμε από το λάθος μας και δεν θα ξαναγίνει. Πλέον κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος είναι η παραμονή ξεκάθαρα, μας αδικεί η βαθμολογική θέση, όμως την Κυριακή είναι ένα καλό ξεκίνημα και είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τη νίκη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook