Στην Παλαιόχωρα Βορύλλας και Μερτζάνης!

Σε συμφωνία με τον Χρήστο Βορύλλα ήρθε η Παλαιόχωρα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να κρατηθεί στην κατηγορία της Γ’ Εθνικής.

Ο νεαρός τερματοφύλακας αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Α.Ε. Λευκίμης, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Παναχαϊκή και Λαμία.

Παράλληλα στην Παλαιόχωρα θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Γιώργος Μερτζάνης, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο και να είναι έτοιμος να δώσει τα… πάντα για να σώσει την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  “Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιόχωρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφυλακα ΧΡΗΣΤΟΥ ΒΟΡΥΛΑ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΡΥΛΑΣ(πάνω φώτο) είναι 21 χρόνων ενώ προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ,όμως έχει περάσει από την ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ,την ΛΑΜΙΑ,την Α.Ε.ΛΕΥΚΙΜΗΣ.

Επίσης ανακοινώνουμε την απόκτηση του μεσοεπιθετικού ΜΕΡΤΖΑΝΗ ΓΙΩΡΓΟΥ. Ο ΜΕΡΤΖΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(κάτω φώτο) είναι 21 χρόνων και προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ,ενώ έχει περάσει και από τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ, ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook