Στον ΠΟΑ Ξεπαπαδάκης – Αγγελάκης – Κλείνει και “εξτρέμ”

Δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές από την Κ19 του ΟΦΗ πήρε ως δανεικούς μέχρι το τέλος της χρονιάς ο ΠΟΑ στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για να παραμείνει στη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα με τη φανέλα του ΠΟΑ θα αγωνίζονται μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς οι Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης και Μάνος Αγγελάκης με τον πρώτο να αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού και τον δεύτερο σε αυτή του τερματοφύλακα.

Μάλιστα οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και όπως όλα δείχνουν θα είναι στην διάθεση του Μανώλη Σκύβαλου για το κρίσιμο παιχνίδι με τον ΟΦΙ την Κυριακή στο Μαρτινέγκο.

Παράλληλα η διοίκηση του ΠΟΑ αποδέσμευσε τους Μπιζάνι και Γκούρι, καθώς οι δύο τους δεν απέδωσαν όσο θα περίμενε ο Μανώλης Σκύβαλος και έτσι πλέον αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΠΟΑ τρέχουν να κλείσουν και το θέμα με τον εξτρέμ, έχοντας έρθει σε επαφές με τρεις έμπειρους ποδοσφαιριστές, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσουν τα ονόματα τους για διάφορους λόγους.  Πάντως το θέμα φαίνεται να κρατάει λίγες ημέρες παραπάνω, με τους “πράσινους” να κλείνουν την μεταγραφή από την αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook