Οι δηλώσεις μετά το Επισκοπή – Ιωνικός 1-2

Τα όσα είπαν οι δύο προπονητές και ένας παίκτης από κάθε ομάδα.

Μετά τον αγώνα στο Ρέθυμνο μίλησαν στο Post game, οι προπονητές, Μάρκος Στεφανίδης και Δημήτρης Αρναούτης ενώ από τους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο Αντώνης Μιχαηλίδης (Επισκοπή), Μιχάλης Κουϊρουκίδης (Ιωνικός). 

Τα όσα είπαν:

Μ. Στεφανίδης:

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από το αποτέλεσμα. Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και ήταν λογικό να θέλουμε να κλείσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο. Θέλαμε να παίξουμε καλά καθώς παίζαμε και στο γήπεδό μας αλλά δεν τα καταφέραμε.

Τώρα έρχονται γιορτές που είναι περίοδος επαναπροσαρμογής, περισυλλογής… Ό,τι και να πει κανείς φαντάζει δικαιολογία αυτή της στιγμή.

Επειδή όμως δεν μου αρέσουν οι δικαιολογίες, θα πρέπει να βρούμε τις πραγματικές αιτίες της ήττας μέσα από τα αποδυτήρια και μέσα από τις προπονήσεις μας.

Τώρα, αν θέλουμε να βρούμε προβλήματα τα οποία συναντήσαμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας τα οποία έπαιξαν σημαντικό ρόλο, μπορούμε να πούμε πολλά και ήταν όντως πολλά. Είχαμε τραυματισμούς από παίκτες-κλειδιά κι έτσι αλλάξαμε τρόπο και στον σχηματισμό αλλά και στα πρόσωπα. Ο Κατσικοκέρης είχε πρόβλημα πριν από το ματς, ο Ζαν Κούρτι ένιωσε το πόδι του «βαρύ» μια μέρα πριν το ματς, ο Νάκας είχε κάρτες, τον Σέχου τον χάσαμε στη φάση του πέναλτι ενώ ο Ρούσσης έβγαλε το ματς τραυματίας.

Παρ’ όλα αυτά, πάνω που καταφέραμε να ισοφαρίσουμε δεχθήκαμε ένα πολύ όμορφο γκολ που… τί να πω, μπαίνει σπάνια αλλά αυτό είναι και ποιότητα που έχει ο παίκτης για να πετύχει τέτοιο τέρμα.
Αλήθεια είναι επίσης ότι δεν μας βοήθησε το γήπεδο καθώς έβρεξε με το που ξεκίνησε το ματς. Είμαστε ποιοτική ομάδα και προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Ο αγωνιστικός χώρος έτσι όπως έγινε, ευνόησε το δυναμικό παιχνίδι. Όλα μας αποσυντόνισαν. Δεν βρήκαμε ρυθμό.

Στο β’ ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι, αλλάξαμε και κάποια πράγματα και σε πρόσωπα και σε σχηματισμό, είχαμε κάποιες καλές στιγμές στο παιγνίδι αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν θέλω να σταθώ πάλι στο θέμα διαιτησίας. Έχω κουραστεί. Πετύχαμε ένα γκολ πάλι που ακυρώθηκε. Εάν είχε αμφιβολία ο διαιτητής, οκ, όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως με μας όλα είναι υπέρ του αντιπάλου. Ακόμα και στο πέναλτι, εάν δεν έβλεπε αίμα ο διαιτητής (ο Σέχου υπέστη ρινικό κάταγμα) ίσως να μην το έδινε.

Εν πάσει περιπτώσει, πιστεύω τους ποδοσφαιριστές μου, ακόμα και αν δεν τα καταφέραμε, εμείς συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στους αντιπάλους, Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία πάνω απ’ όλα. Τέλος εύχομαι να βρούμε τις λύσεις και ‘μεις για την ομάδα μας».

Ο κ. Στεφανίδης μίλησε και για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της Επισκοπής αναφέροντας: «Δεν ήμουν παρόντας στο στήσιμο της ομάδας στην αρχή της σεζόν δίχως να θέλω να πω εάν έχουν γίνει σωστές ή λάθος επιλογές. Πλέον βρίσκομαι αρκετό διάστημα στην ομάδα οπότε έχω κρίση και θεωρώ ότι χρειαζόμαστε ενίσχυση σε κάποιες θέσεις που έχουμε συζητήσει με τον πρόεδρο. Πιστεύω ότι θα γίνουν οι προσθήκες, κυρίως μεσοεπιθετικών παικτών που θέλουμε γιατί δεν έχει χαθεί τίποτα. Μέχρι τελευταίες αγωνιστικές θα παλεύουμε»

Δ. Αρναούτης: 

«Ξέραμε από την αρχή ότι το σημερινό παιγνίδι θα έχει μεγάλο συντελεστή δυσκολίας .
Κατεβήκαμε με μεγάλα προβλήματα και με 14 παίκτες λόγω τραυματισμών του Παντελίδη και του Μαντζώρου ενώ είχε συμπληρώσει κάρτες ο Ντάλας. Παρ’ όλα αυτά όποιος φοράει τη φανέλα του Ιωνικού οφείλει να κάνει κατάθεση ψυχής. Αυτό είναι το πρόσωπο του Ιωνικού που θέλουμε να το βλέπουμε κάθε Κυριακή».


Μ. Κουϊρουκίδης:

«Σήμερα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί παίξαμε απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και εκτός έδρας. Προσπαθήσαμε να μη σταθούμε στα προβλήματα. Σκοράραμε δυο φορές, δεχθήκαμε και το γκολ αλλά τα πήγαμε περίφημα. Νιώθουμε περίεργα. Όλα τα παιδιά έχουμε αδικήσει πολύ τον εαυτό μας. Έχουμε χάσει παιγνίδια που δεν χάνονται.
Πραγματικά οι παίκτες στεναχωριόμαστε που δεν δείχνουμε αυτό το πρόσωπο και στα ματς που προηγήθηκαν».

Α. Κελαϊδής:

«Σίγουρα δεν ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για μας. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Χρειάζεται να δώσουμε κάτι παραπάνω όλοι μας, να δουλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο που δεν είναι άλλος από αυτόν που οδηγεί στις θέσεις «1 και 2». Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας και στα παιδιά που ίσως έρθουν, σίγουρα θα βοηθήσουν να φτάσουμε σ’ αυτόν.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει.

Θέλω να ευχηθώ καλές γιορτές με υγεία σε όλον τον κόσμο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook