Πολύ άσχημα είναι τα νέα για τον Αλέξανδρο Σπηλιώτη

O ποδοσφαιριστής της Παλαιόχωρας υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει 8 μήνες εκτός δράσης με την Διοίκηση της ομάδας να αποφασίζει την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Παλαιόχωρας υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού, με την μαγνητική να επιβεβαιώνει τα χειρότερα όσον αφορά τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Αμπελακιακό.

Ο Σπηλιώτης τίθεται έτσι εκτός για όλο το υπόλοιπο διάστημα της χρονιάς… Όπως ισχύει συγκεκριμένα σε αυτές τις περιπτώσεις, θα απουσιάσει για τους επόμενους 7 με 8 μήνες από την αγωνιστική δράση, ενώ θα πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Δυστυχώς, η μαγνητική κατέδειξε το μέγεθος του τραυματισμού, που προφανώς δεν περιορίστηκε σε κάποια ρήξη συνδέσμων, αλλά ήταν η χειρότερη που θα μπορούσε.

Ο τραυματισμός για τον Σπληλιώτη είναι ό,τι χειρότερο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και για την ομάδα του, μιας και αποτελούσε μία από τις βασικές της μονάδες.

Εντωματεξύ, σε έκτακτο Δ.Σ. της ομάδας αποφασίστηκε η αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

“Το Δ.Σ. του Α.Ο. Παλαιόχωρας μετά την είδηση και την γνωμάτευση του σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή μας Αλέξανδρου Σπηλιώτη συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε:

1) Την αυτόματη ανανέωση της συνεργασίας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

2) Την κάλυψη των εξόδων της εγχείρησης

3) Την εξόφληση του φετινού συμβολαίου του στο ακέραιο

Αλέξανδρε ευχόμαστε να γυρίσεις πιο δυνατός στα γήπεδα και γρήγορα κοντά μας!!!

Υ.Γ. Ολοι μαζί μέχρι το τέλος

Η οικογένειά σου Α.Ο. Παλαιόχωρας

Εκ του Δ.Σ”.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook