Ο προγραμματισμός, ο Πίτσος αλλά και οι στόχοι του Γιούχτα!

Στον Γιούχτα μπορεί να μην ολοκληρώθηκε ακόμα ο πρώτος γύρος, ωστόσο στην διοίκηση πήραν την απόφαση να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Μηνά Πίτσο και τους συνεργάτες του.

Στον Γιούχτα όπως υποστηρίζουν, έχουν ξεκινήσει ήδη τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική χρονιά πατώντας πάνω στις φετινές εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχουν φέρει την ομάδα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κοιτάζοντας μάλιστα και τις παραπάνω…

Οι “πράσινοι” επιθυμούν να φτιάξουν ένα πνεύμα σιγουριάς και σταθερότητας που θα ξεκινάει από τον προπονητή, που στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Πίτσος το περνάει σε παίκτες διοίκηση και κόσμο. Άπαντες στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι από την προσπάθεια του έμπειρου τεχνικού και την παρουσία της ομάδας και έτσι ανανέωσαν πρόωρα την συνεργασία τους για να συνεχιστεί αυτή η καλή εικόνα και τον επόμενο χρόνο.

Στόχος της ομάδας πάντα είναι το καλύτερο, θέλοντας να έχουν μια αξιοπρεπή πορεία στο πρωτάθλημα ευχαριστώντας μάλιστα και τον κόσμο που την στηρίζει με ωραίο ποδόσφαιρο. Δεν βάζουν κανένα στόχο για την νέα χρονιά, καθώς είναι αρκετά νωρίς, ωστόσο θα επιθυμούσαν μια παρόμοια γιατί όχι και καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως όπως βλέπουμε και φέτος οι “πράσινοι” δεν έχουν ταβάνι, καθώς μπορούν να κερδίσουν τους πάντες!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook