Ανυφαντάκης: «Έχουμε βρει τον δρόμο μας»

Ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ, Κώστας Ανυφαντάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το ιδιαίτερο για τον ίδιο ματς με την Επισκοπή (2-2), την ανοδική πορεία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος), το προσεχές ματς με τον ΠΟΑ αλλά και την σύντομη συνεργασία του με τον Ιωνικό. 

Σε ανοδική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ καθώς μετά την νίκη επί του Εθνικού (1-0) πήρε σημαντικό βαθμό και στο Ρέθυμνο κόντρα στην Επισκοπή (2-2).

Ο προπονητής της  Χανιώτικης ομάδας, Κώστας Ανυφαντάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το ιδιαίτερο για τον ίδιο ματς με την Επισκοπή (2-2), την ανοδική πορεία της ομάδας του στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος), το προσεχές ματς με τον ΠΟΑ αλλά και την σύντομη συνεργασία του με τον Ιωνικό.

Αναλυτικά όσα είπε o Κώστας Ανυφαντάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ματς με την Επισκοπή (2-2) και την τιμή που του έγινε

«Η ομάδα μας βρίσκεται σε καλή κατάσταση και αυτό φαίνεται από τα τελευταία της αποτελέσματα. Το ματς με την Επισκοπή (2-2) ήταν ιδιαίτερο για μένα αφού αντιμετώπισα μία ομάδα που έχω περάσει και έχω  ζήσει καλές στιγμές. Είμαι Ρεθυμνιώτης και το γήπεδο του Γάλλου είναι το σπίτι μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Επισκοπής που με τίμησαν και χαίρομαι που αναγνωρίστηκε η προσφορά μου στην ομάδα. Παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που πηγαίνει για άνοδο. Είναι ενθαρρυντικό το οτι αντιδράσαμε όταν βρεθήκαμε δύο φορές  πίσω στο σκορ”.

Για την πορεία της ομάδας

“Είμαστε μία ανταγωνιστική ομάδα. Έχουμε βρει τον δρόμο μας αλλά το Πρωτάθλημα έχει ακόμα πολλές αγωνιστικές. Η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία αλλά σηκώνει κεφάλι και είμαι αισιόδοξος οτι θα πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Δεν κοιτάμε πίσω και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Δεν έχουμε καταφέρει κάτι σπουδαίο. Το Πρωτάθλημα είναι δύσκολο και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος. Κοιτάμε ματς ματς”.

Για το προσεχές ματς με τον ΠΟΑ

“Σέβομαι την ομάδα του Ατσαλένιου. Είναι μία έμπειρη ομάδα. Μία υπολογίσιμη δύναμη. Ο Μανώλης Σκύβαλος είναι ένα εργατικό παιδί. Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Θέλουμε την νίκη για να συνεχίσουμε το θετικό μας σερί”.

Για την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

“Είναι ένα υγιές σωματείο με δική του φιλοσοφία, χωρίς οικονομικά προβλήματα. Είναι ένα οργανωμένο σωματείο με ανθρώπους που έχουν την κοινωνική αναγνώριση και αποδοχή και βλέπουν θετικά το ποδόσφαιρο. Η πλειοψηφία των παικτών είναι από τα Χανιά. Πέρυσι η ομάδα ανέβηκε εύκολα και ίσως αυτό να ήταν αρνητικό στο ξεκίνημα. Δεν θέλουμε να είμαστε ομάδα… ασανσέρ, αν και όταν έπεσε πριν δύο χρόνια από την Γ Εθνική δεν έπρεπε να υποβιβαστεί, ίσως να φταίει η απειρία της. Το πάθημα έγινε μάθημα “.

Για τον Ιωνικό

“Η συνεργασία μας δεν συνεχίστηκε και κράτησε μόλις δύο μήνες. Άλλαξαν τα πράγματα στην ομάδα από όταν είχαν αναλάβει. Είναι μία μεγάλη ομάδα που με Διοικητική σταθερότητα θα φτάσει εκεί που αξίζει, Με την οικογένεια Κούγια είχαμε μία άριστη συνεργασία”.

Για την επιστροφή του στην Κρήτη

“Είναι κάτι που το ήθελα πάρα πολύ. Η ζωή μου είναι εδώ. Ήρθα σε μία ομάδα που οι συνθήκες είναι ιδανικές. Χρειάζεται συγκέντρωση και εγρήγορση και όλα θα πάνε καλά”.

Για το ντέρμπι των Χανιών, Πλατανιάς – Α.Ο.Χ / Κισσαμικός

“Είναι ένα σημαντικό ματς για τα Χανιά. Αν μου το επιτρέψει το πρόγραμμα της ομάδας θα πάω στα Περβόλια. Ο Πλατανιάς έχει κάνει ένα εκπληκτικό ξεκίνημα ενώ ο Α.Ο.Χ / Κισσαμικός αδικείται από την βαθμολογική του θέση καθώς είναι καλή ομάδα. Θα έχει πολύ κόσμο”.

Για το γηπεδικό ζήτημα των Χανίων

“Απασχολεί την ομάδα μου, όπως και όλες τις ομάδες. Φιλοξενούμαστε στις Μουρνιές. Το γήπεδο στον Γαλατά δεν είναι ακόμα έτοιμο. Το πλαστικό γήπεδο έχει μπει πλέον για τα καλά στην ζωή όλων μας. Στο γήπεδο των Περιβολίων θέλουν να παίζουν όλοι”.

Για ΟΦΗ και Εργοτέλη

“Βλέπω θετικά τα όσα γίνονται στα Διοικητικά του ΟΦΗ. Έχει μπει σε μία νέα εποχή. Του εύχομαι να βρει και αγωνιστικά τον δρόμο του και θεωρώ οτι θα γίνει σύντομα. Ο Εργοτέλης είναι μία πολύ καλή ομάδα και έχει κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα. Η διάρκεια μετράει και αν συνεχίσει έτσι τότε θα έρθει και η διάκριση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook