Κόλλιας: “Να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας”

Δηλώσεις για το εντός έδρας παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής παραχώρησε στο athleticradio.gr ο τερματοφύλακας του Γιούχτα Γιώργος Κόλλιας.

Ο έμπειρος πορτιέρο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Αμπελακιακού αναφέροντας: “Είναι άλλο ένα δύσκολο ματς όπως όλα τα υπόλοιπα καθώς ο όμιλος είναι ιδιαίτερα δύσκολος και όλες οι ομάδες ανταγωνιστικές .Ο Αμπελακιακός αν και νεοφώτιστη ομάδα έχει δείξει να μπαίνει γρήγορα στο κλίμα της Γ Εθνικής. Από πλευράς μας οφείλουμε να παλέψουμε για να κρατήσουμε το αήττητο στην έδρα μας”.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην μέχρι τώρα πορεία του Γιούχτα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής λέγοντας: “Είμαστε ικανοποιημένοι απ τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και δουλεύουμε συνεχώς για να βελτιωνόμαστε και να αποδίδουμε ωραίο ποδόσφαιρο. Στόχος παραμένει η παραμονή διότι σε έναν όμιλο “φωτιά” όπως ο δικός μας είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι άλλο”.

Κλείνοντας ο Γιώργος Κόλλιας ευχαρίστησε κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έχουν στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και τους κάλεσε στο παιχνίδι της Κυριακής για να πάρει ο Γιούχτας τη νίκη: “Ο κόσμος έχει δηλώσει βροντερό παρόν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και μας έχει βοηθήσει στη μέχρι τώρα πορεία. Τον ευχαριστούμε και ελπίζουμε να είναι δίπλα μας και να μας στηρίζει καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος”. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook