Παπαδομιχελάκης: “Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας”

Ο ΠΟΑ φιλοξενεί την Επισκοπή για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης μίλησε στο athleticradio.gr.

Στην αρχή ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός στάθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα του κόντρα στην Επισκοπή, ενώ τόνισε πως οι “πράσινοι” πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

“Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου. Η κάθε ομάδα έχει διαφορετικούς στόχους, αλλά εμείς καλούμαστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα μιας και παίζουμε στην έδρα μας”. Σεβόμαστε την Επισκοπή αλλά δεν την φοβόμαστε”.

Στην συνέχεια μίλησε για το καλό ξεκίνημα του ΠΟΑ αναφέροντας: “Σίγουρα έχουμε ξεκινήσει με θετικά αποτελέσματα αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Αμπελακιακό. Ο στόχος μας είναι από την αρχή να κρατηθούμε στην κατηγορία. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Τέλος ο Μπάμπης Παπαδομιχελάκης, στάθηκε και στον κόσμο της ομάδας υπογραμμίζοντας: “Φέτος ο κόσμος της ομάδας μας είναι ο 12ος παίκτης. Μας στηρίζει από την αρχή της σεζόν και μας δίνει δύναμη για να παίρνουμε τα αποτελέσματα. Τους θέλουμε την Κυριακή κοντά μας για να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook