Μεγαλύτερο πρόστιμο στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ απ’ ό,τι στην Προοδευτική!

Αν και μετά τη λήξη του αγώνα είχαμε είσοδο μερίδας οπαδών και επίθεση προς τα μέλη της αποστολής της Χανιώτικης ομάδας.

Δεν ξέρουμε αν είναι από τις περιπτώσεις που όπως λέει και η παλιά λαϊκή φράση “και κερατάς και δαρμένος” αλλά η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για τον αγώνα με την Προοδευτική στον Κορυδαλλό καλείται να πληρώσει περισσότερα χρήματα από τους “βυσσινί”!

Όλα αυτά φέρεται να τα ανέφερε στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Καλογερόπουλος, όμως η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλλε μεγαλύτερο πρόστιμο στο ΣΥΝΚΑ απ’ ό,τι στην Προοδευτική!

Δηλαδή ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ για τη συμπεριφορά του φροντιστή της (δηλωμένου ως φυσικοθεραπευτή) Σάκη Τραχανατζή καλείται να πληρώσει άμεσα 834 ευρώ (στον ίδιο επιβλήθηκε και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 1 μήνα), ενώ η Προοδευτική θα πληρώσει 250 ευρώ και επιπλέον ακόμη 1.667, μόνο στην περίπτωση που εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο ο Α. Καλαμάκης πριν την ολοκλήρωση της τιμωρίας που του επιβλήθηκε (90 ημέρες).

Η απόφαση έχει ως εξής:

“Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επέβαλε στην Προοδευτική χρηματική ποινή 250 ευρώ και απειλεί σε βάρος της χρηματική ποινή 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ενενήντα (90) ημέρες, η οποία επιβλήθηκε στον Καλαμάκη Α.

Επέβαλε στον φυσικοθεραπευτή του σωματείου ΣΥΝΚΑ ΑΕΕΚ Τραχανατζή Δ., χρηματική ποινή 834 ευρώ, καθώς και την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα”.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook