Ηλιόπουλος: «Ο Γιούχτας κοσμεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο επιθετικός του Γιούχτα, Δημήτρης Ηλιόπουλος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πορεία της Αρχανιώτικης ομάδας, έως τώρα στο Πρωτάθλημα και τους έμπειρους παίκτες της, τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αμπελακιακό αλλά και τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής.

Στην δράση επιστρέφει την προσεχή Κυριακή ο Γιούχτας μετά το ρεπό της 6ης αγωνιστικής, φιλοξενώντας την προσεχή Κυριακή στις Αρχάνες τον Αμπελακιακό.

Ο επιθετικός της Αρχανιώτικης ομάδας, Δημήτρης Ηλιόπουλος, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την πορεία του Γιούχτα έως τώρα στο Πρωτάθλημα, τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αμπελακιακό, τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής αλλά και τους έμπειρους παίκτες της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε o Δημήτρης Ηλιόπουλος στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ξεκίνημα του Γιούχτα

«Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα. Είμαστε μέσα στον στόχο μας που είναι η γρήγορη παραμονή και οτι προκύψει. Έχουμε βρει έναν ρυθμό, που δεν μας τον έκοψε το ρεπό της περασμένης αγωνιστικής αλλά ούτε η ήττα από την Προοδευτική. Έχουμε εκμεταλλευτεί την έδρα μας, έχουμε πάρει και βαθμούς εκτός έδρας’.

Για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αμπελακιακό

“Είναι ένα κομβικό ματς για μας. Παίζουμε κόντρα σε μία καλή ομάδα που κέρδισε και τον ΠΟΑ στο Ατσαλένιο. Εμείς όμως κοιτάμε την δική μας ομάδα και όλα εξαρτώνται από μας. Δουλεύουμε σωστά και στο ρεπό μας “σκανάραμε” καλύτερα τον αντίπαλο. Δεν χαλαρώνουμε λεπτό και αφού κάναμε μία μίνι προετοιμασία είμαστε πανέτοιμοι για την συνέχεια του Πρωταθλήματος. Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο και από την πλευρά των παικτών απευθύνω κάλεσμα να γεμίσουν το ανακαινισμένο μας γήπεδο. Είναι ο 12ος παίκτης μας και τους θέλουμε διαρκώς δίπλα μας”.

Για τον Γιούχτα

“Είμαστε άπαντες ευχαριστημένοι στην ομάδα. Όλα λειτουργούν επαγγελματικά. Παίκτες, προπονητικό τιμ, Διοίκηση και κόσμος είμαστε ένα. Και ο Περιφερειάρχης είναι πάντα δίπλα μας. Η ομάδα μας είναι διαφήμιση για την Γ Εθνική. Δεν βρίσκεις τέτοιες συνθήκες εύκολα. Τα λόγια είναι περιττά. Αυτά που γίνονται φέτος στον Γιούχτα δεν τα έχω συναντήσει πουθενά και έχω εμπειρία από όλους τους Ομίλους της Γ Εθνικής αλλά και την Κύπρο. Ο Γιούχτας κοσμεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Κοιτάει το αύριο και το μέλλον του ανήκει”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Κάθε ματς είναι φωτιά. Οι ομάδες είναι κοντά. Δεν υπάρχει εύκολο ματς. Έχουν ξεχωρίσει κάποιες ομάδες, ΟΦΙ, Εθνικός, Επισκοπή, εμείς αλλά το Πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Ειδικά κοιτώντας προς τα κάτω την βαθμολογία δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι μία δύσκολη κατηγορία”.

Για τον ίδιο

“Έπέστρεψα στον Γιούχτα αν και είχα και άλλες προτάσεις. Ήξερα που γυρίζω και βλέπω την ομάδα να εξελίσσεται καθημερινά σε όλα τα επίπεδα. Υπάρχουν αλλαγές προς το καλύτερο. Στόχος μου είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Να την βοηθάω όσο μπορώ”.

Για τους έμπειρους παίκτες της ομάδας

“Είναι τιμή μου να έχω συμπαίκτες που θαυμάζω. Τι να πω για τους Τσάτσο, Τριανταφύλλου, Ρουμπάκη, Τζανή και Ραπτάκη και συγγνώμη αν ξεχνάω και κάποιον. Χαίρομαι να τους βλέπω. Κάθε μέρα μαθαίνω στα 28 μου μαζί τους. Είναι κέρδος για όλους μας. Στόχος μου, για να συμπληρώσω την παραπάνω ερώτηση είναι να τους μοιάσω και στην ηλικία τους να έχουμε την ίδια φλόγα και δίψα για ποδόσφαιρο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook