ΟΦΙ: «Αρκετά κράτησε η ταλαιπωρία μας»

Η Λασιθιώτικη ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση πριν το ματς με τον Ιωνικό.

Η ανακοίνωση της Λασιθιώτικης ομάδας: 
“Ο ΟΦΙ επιστρέφει την Κυριακή στο “Βουζουνεράκειο”.
“Αρκετά κράτησε η ταλαιπωρία μας. Και επιστρέφει όντας πρώτος στην βαθμολογίας της Γ Εθνικής και  αντιμετωπίζοντας ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Τον Ιωνικό Νικαίας.
Ο Ιωνικός έχει όνομα βαρύ σαν  ιστορία και αξίζει τον απόλυτο σεβασμό  μας. Όχι μόνο αγωνιστικά, που ούτως ή άλλως όλες οι ομάδες θέλουν σεβασμό.
Ο Ιωνικός αξίζει τον σεβασμό που δικαιούνται όλες οι μεγάλες ομάδες. Και αν θέλουμε και εμείς σαν  ΟΦΙ να ανέβουμε επίπεδο, φανέλες βαριές όπως του Ιωνικού πρέπει να τις τιμούμε.
Ο Ιωνικός  δημιουργήθηκε πέντε  χρόνια πριν τον ΟΦΙ και αυτός όπως και ο ΟΦΙ από συγχώνευση δύο ομάδων της Κοκκινιάς.
Αντιπροσωπεύοντας μια μεγάλη περιοχή όπως είναι η Νίκαια, συσπείρωσε πολύ κόσμο και έζησε στιγμές μεγάλης δόξας, όπως η άνοδος για πρώτη φορά το 1989 στην Α Εθνική, η έξοδος  στο κύπελλο  ΟΥΕΦΑ το 1998 , η συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου  Ελάδος το 1999 κόντρα στην ΑΕΚ.
Η έδρα του ήταν ανέκαθεν από ατσάλι και οι οργανωμένοι οπαδοί του, προς τιμήν τους, όταν ο Ιωνικός αφού έκανε ένα τεράστιοκύκλο και άρχιζε να πιάνει άσχημο “πάτο” και  φαινόταν ότι  δεν έχει σωτηρία, πήραν την ομάδα στην κυριολεξία  στα χέρια τους.
Αυτός είναι εν ολίγοις ο  Ιωνικός. Την Κυριακή το “Βουζουνεράκειο” θα  είναι καμίνι.
Όχι  λόγω  Ιωνικού. Αλλά γιατί αυτό  είναι το “Βουζουνεράκειο” και μας έλειψε.
Όμως το γράφουμε για τελευταία  φορά, σεβασμός στους αντιπάλους  μας.
Επιστροφή λοιπόν στον  “ΝΑΟ”  μας. Ο  ΟΦΙ φέτος έχει βάλει πλώρη για μεγάλα πράγματα.Όλοι εμείς οι πιστοί του, που δεν είμαστε και λίγοι πλέον, τον ακολουθήσαμε παντού  μέχρι τώρα.
Καιρός είναι, την Κυριακή, να τον δουν και τον απολαύσουν και να τον χειροκροτήσουν ΟΛΟΙ.
Όλοι την Κυριακή στο “Βουζουνεράκειο”. Θα είναι μία  τεράστια γιορτή.
Ο ΟΦΙ χρειάζεται την στήριξη μας, την αξίζει και θα την  έχει. Πάμε ξεκάθαρα  για πρωτάθλημα, πάμε ξεκάθαρα για άνοδο και αυτό απαιτεί την βοήθεια όλων μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook