“Ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΟΑ το αντιμετώπισε ως γιορτή”

Για την τρομερή αντιμετώπιση όλων των παιχνιδιών μέχρι τώρα αλλά και για τα εύσημα που δίνονται από όλες τις ομάδες στον ΠΟΑ, έβγαλε ανακοίνωση η διοίκηση των “πρασίνων” το μεσημέρι της Τρίτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Ακόμη ένα παιχνίδι ο ΠΟΑ το αντιμετώπισε ως γιορτή, με ήθος και αξιοπρέπεια. Το ματς στην Καλλιθέα κόντρα στον Εθνικό (Ethnikos Piraeus FC), τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε, ανέδειξε ξανά τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που θέλει να επιδεικνύει η ομάδα μας, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο.

Μέχρι στιγμής ο ΠΟΑ αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και συγκεντρώνει τα εύσημα από όλους. Αυτό προήλθε μετά από σκληρή δουλειά των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτό, που υπηρετούν τα “θέλω” της διοίκησης του ΠΟΑ, σε αυτή τη νέα προσπάθεια που άρχισε από το καλοκαίρι.

Η ομάδα μας έχει ως πρωταρχικό στόχο να αποτελεί το φωτεινό παράδειγμα για όλους. Να σέβεται τον φίλαθλο, τον αντίπαλο, το άθλημα. Κάθε τι διαφορετικό δεν μας πρεσβεύει.

Εμείς θα συνεχίσουμε να έχουμε ως μέλημα το ποδόσφαιρο να είναι γιορτή. Εντός και εκτός έδρας.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook