“Για μια ακόμα φορά δίπλα στον ΟΦΙ”

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του ΟΦΙ καλεί τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στην εκτός έδρας αναμέτρηση των “ασπρόμαυρων” με την Νεάπολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Όλοι  στην Νεάπολη την Κυριακή. Αυτή τη φορά  ο  ΟΦΙ  θα  πάει  εκεί  σαν  φιλοξενούμενος. Και  σύμφωνα με τα μέχρι τώρα  δεδομένα  θα  είναι η τελευταία φορά. Το  παιχνίδι ΟΦΙ – ΙΩΝΙΚΟΣ της επόμενης Κυριακής  αναμένεται  να γίνει  στο Βουζουνεράκειο.

Όμως  μέχρι τότε έχουμε καιρό. Και βασικά έχουμε ένα αγώνα που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν έχουμε κανένα  περιθώριο απώλειας βαθμών πλέον , αν θέλουμε το πρωτάθλημα. Η γείτονα και φίλη Νεπου προέρχεται μάλιστα από εκτός έδρας νίκη , μακάρι να καταφέρει να σωθεί , όλοι το ευχόμαστε αλλά ας ψάξει τους βαθμούς της σωτηρίας της από το μεθεπόμενο της παιγνίδι.

Έχουμε  κάνει  έδρα  φέτος την Επισκοπή , έχομε κάνει έδρα  τις  Αρχάνες , θα ξανακάνουμε την Κυριακή την Νεάπολη  σεβόμενοι όμως  τους αντιπάλους . Και  παίκτες  και  οπαδούς.

Όλοι  την Κυριακή στην Νεάπολη  για  μια ακόμα φορά  δίπλα στον ΟΦΙ . Είναι ένας δύσκολος αγώνας όπως είναι όλα τα τοπικά ντέρμπι ,αλλά  αν  παίξουμε την μπάλα που  ξέρουμε  δεν φοβόμαστε τίποτα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook