Μαρτσάκης: «Έχουμε μία ανοδική πορεία»

Ο επιθετικός του ΟΦΙ, Στέφανος Μαρτσάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για το δυνατό ξεκίνημα της ομάδας της Ιεράπετρας, τον στόχο και τον κόσμο της, τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής αλλά και την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ. 

Ο ΟΦΙ έχει κάνει ένα πολύ καλό και αήττητο ξεκίνημα στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής, χωρίς να δεχθεί γκολ, και δείχνει έτοιμος και αποφασισμένος να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο επιθετικός της ομάδας της Ιεράπετρας, Στέφανος Μαρτσάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για το δυνατό ξεκίνημα του ΟΦΙ, τον στόχο και τον κόσμο του, τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής αλλά και την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε o Στέφανος Μαρτσάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για το ξεκίνημα της ομάδας στον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής 

«Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα αλλά θεωρώ οτι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και τα ματς με ΠΟΑ και Γιούχτα και να έχουμε το απόλυτο. Η αρχή είναι σημαντική αλλά θέλουμε ανάλογη συνέχεια. Σιγά σιγά ξεχωρίζουν οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν και είμαστε και μεις σε αυτές”.

Για το ματς με το Κερατσίνι (1-0) όπου σκόραρε ο ίδιος

“Δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο.  Το σκορ θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Σημασία δεν έχει ποιος σκοράρει αλλά να κερδίζει η ομάδα”.

Για το ματς με την Νεάπολη

“Είναι ένα ακόμα δύσκολο ματς. Η Νεάπολη είναι ανεβασμένη μετά το διπλό επί της Παλαιόχωρας, Έχει έμπειρους παίκτες, αν και νεοφώτιστη και την έχουμε αντιμετωπίσει σε φιλικό. Ξέρουμε το γήπεδο αφού παίζουμε έως τώρα εκεί τα εντός έδρας μας ματς”.

Για το “Βουζουνεράκειο”

“Δεν έχουμε πληρώσει το γεγονός οτι δεν παίζουμε στην φυσική μας έδρα. Ευχαριστούμε την Νέαπολη για την φιλοξενία. Θα επιστρέψουμε σύντομα εκεί και θα έχουμε και πάλι την δύναμη που μας προσφέρει. Θα είναι ένα “στολίδι” για την κατηγορία”.

Για την αμυντική λειτουργία της ομάδας

“Δεν έχουμε δεχθεί ακόμα γκολ. Και η αλήθεια είναι οτι δεν έχουμε απειληθεί και ιδιαίτερα στα ματς μας. Αυτό οφείλεται στον προπονητή μας. Έχουμε πάντως ακόμα μπροστά μας δύσκολα ματς”.

Για τον στόχο του ΟΦΙ

“Είναι η άνοδος. Θέλουμε να είμαστε στις δύο πρώτες θέσεις. Έχουμε τα εχέγγυα για να έχουμε μία σταθερά καλή πορεία. Έναν Πρόεδρο που είναι πολυτέλεια για ομάδα Γ Εθνικής. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είμαστε ένα υγιές σωματείο. Έχουμε κόσμο. Καλό γήπεδο. Αξίζουμε κάτι παραπάνω”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ εθνικής

“Είναι ο πιο δύσκολος στην Ελλάδα. Έχει πολύ καλές ομάδες και ο Κρητικές είναι δυνατές. Ο Εθνικός, ο ΟΦΙ, ο Γιούχτας, η Επισκοπή εμφανίζονται δυνατές αλλά όλες οι ομάδες είναι καλές. Το επίπεδο είναι υψηλό. Δεν υπάρχει εύκολο ματς”.

Για το Κύπελλο

“Προκριθήκαμε στην φάση των Ομίλων. Πέρυσι πήραμε το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Θα παίξουμε και με τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα κάνει σταθερά βήματα προς τα μπρος. Έχουμε μία ανοδική πορεία. Γίνεται καλή δουλειά και φαίνεται”.

Για τον κόσμο της ομάδας

“Είναι απίστευτη η ώθηση που μας δίνει. Μας δίνουν… φτερά στα πόδια. Έρχονται σε όλα τα ματς μαζικά και εντός και εκτός έδρας. Θέλουμε να μπούμε και στο γήπεδό μας όπου θα το γεμίζουν. Ειδικά όσο περνάει ο χρόνος και θα διεκδικούμε κάτι καλό δεν θα πέφτει… καρφίτσα”.

Για τον ίδιο

“Περνάω καλά στην ομάδα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ οι άνθρωποι της ομάδας. Υπάρχει άριστο κλίμα. Έχω καλή ψυχολογία και τα γκολ δεν έρχονται τυχαία. Στόχος μου είναι να ανέβει η ομάδα. Θέλω να παίξω και πάλι σε επαγγελματική κατηγορία. Για μένα και την συνέχεια βλέπουμε. Τα όνειρα άλλωστε δεν σταματούν ποτέ”.

Για την πρώην ομάδα του, τον ΟΦΗ

“Δεν ξεκίνησε καλά το Πρωτάθλημα αλλά έχει βρει τα πατήματά του και θεωρώ οτι δεν θα κινδυνέψει. Είχε προβλήματα στο ξεκίνημα αλλά τώρα με την νέα κατάσταση και το κύμα αλλαγής έχει ανέβει”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook