Στεφανίδης: «Έχουμε αρκετό χρόνο να ανακάμψουμε»

Πικραμένος από την ήττα της Επισκοπής στο Ρέθυμνο από τον Εθνικό (0-1) εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Μάρκος Στεφανίδης.

Τα όσα είπε ο ο Μάρκος Στεφανίδης: 

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα, τα πήγαν πολύ καλά, προσπάθησαν πολύ και σίγουρα τα αίτια της ήττας βρίσκονται οπουδήποτε αλλού. Το να πούμε ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο.

Όλα είναι στα χέρια μας, στο μυαλό μας. Θα κρατήσω τις πολύ καλές στιγμές όπου θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί και να βγουν κάποια πράγματα πολύ πιο εύκολα στον αγωνιστικό χώρο.

Για τον αγωνιστικό χώρο –επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσετε σχετικά- είναι ένα θέμα όμως, αυτή είναι η έδρα μας, τελείωσε. Ανεξάρτητα από το γήπεδο σίγουρα θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια πράγματα πιο εύκολα για μας.

Μας παρουσιάστηκαν φάσεις που δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Συγχαρητήρια στον κόουτς του Εθνικού αλλά και στα παιδιά της ομάδας.

Από ‘δω και πέρα, για μας θεωρώ ότι έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, να ανακάμψουμε Δεν περνάμε φάση, αντιθέτως μάλιστα, είμαστε σε «καλό φεγγάρι» και πιστεύω στα επόμενα ματς ότι θα επανέλθουμε. Έχουμε δουλέψει καλά με τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι τα πράγματα θα μας έρθουν καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Όταν ειπώθηκε πως πράγματι, αυτή ήταν η καλύτερη εμφάνιση εντός έδρας για φέτος, ο κόουτς της Ρεθυμνιώτικης ομάδας απάντησε: «Δεν είμαι από την αρχή μαζί με τα παιδιά όμως βλέπω ότι ανταποκρίνονται και τους βγάζω το καπέλο, τους σέβομαι και είμαι πεπεισμένος ότι θα επιστρέψουμε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ξέρετε, παίζει και ο αντίπαλος… Παίζαμε με μια ομάδα που θέλει να είναι πρωταγωνίστρια όπου κι αν παίζει. Η ποιότητα είναι πολύ μικρή ανάμεσα στους παίκτες. Η ψαλίδα είναι μικρή ανάμεσα και στις ομάδες.

Φερ’ ειπείν, στο α’ ημίχρονο δεν θυμάμαι να έβγαλε φάση ο Εθνικός και δεχθήκαμε ένα γκολ με οργανωμένη άμυνα!

Πήγαμε να πιέσουμε απευθείας με δύο φορ, κάναμε 7 τελικές… Από ‘κει και πέρα, δεν έγινε κάτι. Γι’ αυτό σας λέω ότι τέτοια ματς κρίνονται από τις λεπτομέρειες. Και στις δύο φάσεις όπου δεχόμαστε γκολ, δευτερόλεπτα πριν, χάναμε ισάριθμες ευκαιρίες για να προηγηθούμε εμείς.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε κοντά μας. Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι. Θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να δώσουμε τον καλύτερο στους επόμενους αγώνες και σαν υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος, τούς υπόσχομαι ότι θα τα καταφέρουμε».

Πηγή: rethymnosports.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook