Σε καλό κλίμα η συνάντηση Διοίκησης – Θέμελη

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην Παλαιόχωρα, ανάμεσα στον προπόνητή της και τους παράγοντες του συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στην Παλαιόχωρα, ανάμεσα στον προπονητη Αστέριο Θέμελη και τους παράγοντες του συλλόγου. Αυτή, έγινε μέσα σε καλό κλίμα, καθώς άλλωστε απώτερος στόχος είναι το καλό της ομάδας.

Πρόκειται για τη συνάντηση που είχε προαναγγείλει σχετικά στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο Κερατσίνι ο τεχνικός της Παλαιόχωρας.

Όπως γίνεται γνωστό από τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία μία ημέρα μετά την βαριά ήττα στον Πειραιά να μιλήσουν για οργανωτικά κυρίως θέματα και για το πώς θα μπορέσουν ει δυνατόν αυτά να ξεπεραστούν.

Από πλευράς Διοίκησης τονίστηκε ότι θα γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να εξαλειφθούν, ούτως ώστε οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους απερίσκεπτα.

Ο Θέμελης προσπάθησε να εξηγήσει στην Διοίκηση ότι ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές τούς χρειάζονται περισσότερο κοντά έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται καλύτερα τα όποια προβλήματα υπάρχουν.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από την δουλειά που γίνεται από παίκτες και προπονητή παρά τα άσχημα αποτελέσματα και πίστη μεταξύ άλλων και των διοικούντων είναι ότι Παλαιόχωρα θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα στο πρωτάθλημα στη συνέχεια.

Πηγή: athlitiko.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook