Κατσικοκέρης: «Η Επισκοπή έχει στόχο το Πρωτάθλημα και την άνοδο»

Ο επιθετικός της Επισκοπής, Νίκος Κατσικοκέρης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, για την πορεία και τον στόχο της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, το προσεχές ματς με την πρώην ομάδα του, τον Εθνικό, τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής αλλά και τον Εργοτέλη. 

Δεύτερο σερί διπλό για την Επισκοπή στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής (5ος Ομιλος) και πλέον η ομάδα θέλει την πρώτη της εντός έδρας νίκη στο Κυριακάτικο ματς με τον Εθνικό.

Ο επιθετικός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας, Νίκος Κατσικοκέρης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την πορεία και τον στόχο της Επισκοπής, το προσεχές ματς με την πρώην ομάδα του, τον Εθνικό, τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής αλλά και τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε o Νίκος Κατσικοκέρης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη επί του Αμπελακιακού (1-4) 

«Kαταφέραμε και προηγηθήκαμε νωρίς απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε οτι θα έπαιζε “σφιχτά” στην άμυνα. Το γρήγορο γκολ μας έδωσε ώθηση και μετά το 0-2 κυριαρχήσαμε. Εκεί κρίθηκαν όλα. Κερδίσαμε με 1-4 που είναι το μεγαλύτερο σκορ στο “κλειστό” πρωτάθλημα που παίζουμε. Μία σημαντική εκτός έδρας νίκη για μας”.

Για το προσεχές ματς με την πρώην ομάδα του, τον Εθνικό

“Στον Εθνικό έχω φίλους. Πέρασα μία έντονη σεζόν πέρυσι σε έναν σημαντικό σύλλογο με αύρα και βαριά φανέλα. Θα είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90′. Θέλουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι σε μία καλή και ποιοτική ομάδα. Είναι ένα ματς 6 βαθμών αφού και οι δυο ομάδες πάμε για άνοδο. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας”.

Για την αλλαγή τεχνικού της Επισκοπής 

“Αυτό είναι θέμα της Διοίκησης. Σε βάθος χρόνου κρίνονται όλες οι αποφάσεις και επιλογές. Δεν είναι οτι πιο ευχάριστο σε μία ομάδα να αλλάζει προπονητή. Ο νέος μας τεχνικός είναι φιλόδοξος και στο ρεπό που είχαμε μας πέρασε την φιλοσοφία του. Μας εμπιστεύεται και μας έχει κερδίσει με την συμπεριφορά του και τις γνώσεις του”.

Για τον στόχο της ομάδας

“Ξεκινήσαμε με ήττα και μετά πήραμε δύο σημαντικά διπλά. Τώρα κοιτάζουμε με άλλο μάτι την συνέχεια. Δεν το κρύβουμε οτι η ομάδα έχει στόχο το Πρωτάθλημα και την άνοδο. Γι΄αυτό έγιναν καλές μεταγραφές, για να πρωταγωνιστήσει η ομάδα”.

Για τους λόγους που είπε το “ναι” στην Επισκοπή

“Για να έρθω στην Επισκοπή με τράβηξαν πολλά πράγματα. Η σωστή προσέγγιση από τον Πρόεδρο και οι στόχοι του για την ομάδα. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας και να δικαιωθώ για την επιλογή μου. Είχα προτάσεις και από άλλες ομάδες. Η ομάδα λειτουργεί ως οικογένεια. Υπάρχει πίεση και υπάρχει δίψα για να διακριθεί. Η Διοίκηση θέλει να την φτάσει  ψηλά. Προσωπικός μου στόχος είναι να σκοράρω και να βγω πρώτος σκόρερ”.

Για τον 5ο Ομιλο της Γ Εθνικής

“Έχει δυνατές ομάδες και είναι από τους καλύτερους στην Ελλάδα. Οι περισσότερες ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι.. Είναι ένα πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και κλειστό. Υπάρχουν δυνατά ρόστερ και παίκτες με εμπειρία που κάνουν την διαφορά. Έχουν κάνει δυνατό ξεκίνημα Γιούχτας και Κερατσίνι ενώ περίμενα πιο δυνατές τον Ιωνικό και την Ποροοδευτική. Και ο ΟΦΙ, όπως και η Επισκοπή και ο Εθνικός πάει για την άνοδο. Είναι νωρίς ακόμα να πούμε κάτι αλλά σίγουρα δεν είναι τυχαίο κανένα αποτέλεσμα. Η φανέλα πλέον δεν παίζει μπάλα αλλά την διαφορά την κάνουν οι παίκτες”.

Για τον Εργοτέλη και τον ΟΦΗ

“Το καλοκαίρι υπήρχε γέφυρα να επιστρέψω στον Εργοτέλη αλά δεν έγινε το… ντιλ. Ξέρω οτι υπάρχει πάντα μία πόρτα ανοικτή για μένα εκεί γιατί δεν το κρύβω οτι θα ήθελα να παίξω εκεί ξανά. Η ομάδα θα πρέπει να ειστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Έχει ένα καλό σύνολο και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και το είδα και στο μεταξύ μας φιλικό. Γίνεται σωστή δουλειά. Ο ΟΦΗ είναι μία μεγάλη ομάδα και το έδειξε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Πέτυχε μία μεγάλη νίκη και πλέον αλλάζει η ψυχολογία και θα πάει πολύ καλύτερα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook